BRUDD I FOTEN: Backflipspesialist og Norges eneste FWT-kjører, Dennis Risvoll, har brukket et ledd i fotbladet, like ved tåa. Likevel går han for seier i Chamonix i slutten av januar. Foto: Dom Daher/ Dennis Risvoll

Dennis Risvoll brakk tåa

– Jævla dårlig timing, men jeg går for Chamonix likevel ved hjelp av piller og ducttape, sier Norges eneste Freeride World Tour-kjører.

Det var under turntrening tirsdag at Dennis Risvoll slo foten i ei matte, og pådri seg et brudd i den innerste leddet på stortåa. Egentlig skulle han hatt gips i fire uker, men det var ikke aktuelt for Norges beste konkurranse-frikjører.

– Hevelsen er ikke så voldsom, så jeg tar det rolig noen dager nå, før jeg drar ned til Chamonix neste mandag. Jeg skal nok klare å stille til start, med mindre det blir helt sinnssykt vondt, sier Risvoll.

Sesongens første Freeride World Tour (FWT)-konkurranse går i Chamonix 27. januar, og da må Dennis – som er i rekordgod form – og tåa hans være klar.

– Veldig kjipt at dette skjedde nå, for jeg har nok aldri vært i så god form på denne tiden før. Men jeg må bare tenke positivt, sier han.

– Hva er målet for sesongen?

– Samme som før: Ta en og en konkurranse i gangen, og gå for å vinne hver gang!

Motta nyheter, tips og guider fra friflyt.no

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse