– Den sykeste finalen jeg har sett

Finalen i One Hit Wonder Mountain Festival ble så drøy at James Woods gigantiske triple cork ikke engang holdt til pallen.

Sist oppdatert 11. september 2015 kl 15.33
VINNER: Oscar Wester stakk til slutt av med seieren, slik han her gjorde i JOI i forrige sesong. James Woods i bildet ble presset ut av pallen. Foto: Andreas Løve Storm Fausko

– Hoppet var så perfekt at det ikke var noen unnskyldninger for å holde tilbake. Alle visste at man måtte gi alt for å vinne, og det viste denne finalen, sier James Woods til One Hit Wonders hjemmesider, som kaller finalen den drøyeste han har sett.

For selv om James Woods gjorde en vanvittig triple cork var han langt fra alene om den ballen. Til sammen ble det gjort fem triple corks i finalen, som Oscar Wester til slutt vant. Det skjedde med triple cork 1620- like foran norgesvenn Jesper Tjäder med en switch triple cork 1260.

Alle på pallen havnet til slutt over 90 poeng, og Aleksander Aurdal, som eneste norske utøver i konkurransen, havnet til slutt på en 7.-plass.

– Det var en helt drøy finale! Jeg er ikke så veldig fornøyd, men sånn finalen ble så får det være greit... For denne gang, sier Aurdal.

– James Woods kalte det den drøyeste finalen noensinne. Enig?

– Absolutt!

One Hit Wonder Mountain Festivals Big Air-konkurranse er en del av AFP World Touren.