Fri Flyt AS gir i dag ut magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring og Landevei med tihørende nettsider. Vi arrangerer turer, eventer, festivaler og gir ut en rekke bøker. Totalt er vi 20 stykker som jobber, men vi samarbeider bredt inn i alle aktivitetene vi er interessert i. Ta kontakt med oss hvis du har ideer.  

Fri Flyt AS

Postboks 4767 Nydalen

0421 Oslo

Tel: 22 04 46 00

Redaksjon
Abonnement
Salgsavdeling
Leserturer

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen 1998, og ble drevet på dugnad de første årene. I dag holder vi til i Oslo og har faste ansatte. Men entusiasmen for lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor, samtidig som vi har blitt et av de største fagmiljøene for friluftsliv.

Fri Flyt er Norges ledende sportsmagasin, og har ledet utviklingen innen "bratt friluftsliv" i snart 20 år. Flyt har oppnådd internasjonal anerkjennelse for kvalitet og innhold. Fri Flyt skriver om ski, men også om sommerasktiviteter som sykling, padling, klatring, kiting, surfing, windsurfing og annet bratt friluftsliv. Fri Flyt gir deg reiseartikler, oppdaterte nyheter, innsiktsfulle temasaker og ikke minst de fantastiske bildene. Fri Flyt engasjerer og inspirerer.

Nettstedet friflyt.no er et unikt møtested for aktive ski- og friluftsentusiaster. Her finner du nyhetssaker, unike saker for våre abonnenter, filmer, bruktmarked og forum.

Bestill

På www.ffshop.no får du kjøpt abonnement til våre magasiner, bøker og billetter til arrangementer og reiser.

Magasinet TERRENGSYKKEL er norges ledende sykkelmagasin som inspirerer alle på to hjul, enten du sykler ritt, leker på sti, bruker heis til toppen eller sykler i terrenget for å mosjonere og trener. Bladet er det toneangivende og mestselgende magasinet for terrengsyklister i Norge. Terrengsykkel er spekket med nyheter, tester, portretter, stigider, treningstips, mekkeskole, tricktips, reiseartikler og selvsagt førsteklasses bilder. 

Nettstedet terrengsykkel.no er det største sykkelnettstedet i Norge. Terrengsykkel.no har et svært aktivt og nyttig forum, og oppdaterte nyhetssider, rittoppdateringer og teststoff.

Klatring er Skandinavias største klatreblad, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Ikke en stein eller bevegelse er for liten, ikke en vegg er for stor eller rute for lang.

Klatring skriver om klatrekonkurranser, trening, inneklatring, buldring, klippeklatring, fjellklatring og bratte fjellturer fra hele verden. Vi trekker fram den unge og lovende generasjonen klatrere, og gir innblikk i den spennende norske klatrehistorien. I hvert nummer omtaler/tester vi utstyr og har en egen spalte om sikkerhet.

Nettstedet norsk-klatring.no gir deg daglige klatrenyheter, inspirasjon og tester.

UTE er friluftsfolkets favorittmagasin! UTE er veiviseren til de beste friluftsopplevelsene. Her finner du knallgode turtips, inspirerende reportasjer, nyttig utstyrsstoff, grundige produkttester og mye mer. UTE skriver om fjellturer, skiaktiviteter, havpadling, ekspedisjoner og spennende reisemål. UTE kommer ut sju ganger i året, og hver eneste gang tar UTE opp aktuelle temaer innen moderne friluftsliv, har bokomtaler, intervjuer med friluftslivsprofiler, turtips for barnefamilier og oppskrifter til hvordan du kan lage god turmat. Som abonnent får du også full digital tilgang til alt innhold på utemagasinet.no

Landevei er et entusiast-magasin, krydret med stjerneportretter,forbrukerstoff og romantiske fortellinger om sykling i hele verden. Vår visjon er å være en kilde til inspirasjon, for deg som syklist.

På nettstedet landevei.no finner du nyheter, rittresultater, bilder, reiseartikler, tester og tips til sykkelturer

Fri Flyt Leserturer er vårt tilskudd av prosjekter vi holder på med. Vi vil ta med leserene våre på unike opplevelser, kurs og reisemål som vi skriver om i de ulike magasinene og bøkene vi gir ut i forlaget. Turene er skreddersydde og for grupper på 6-8 personer. Våre leserturer vil være i samarbeid med forfattere, skikjørere, syklister og guider vi samarbeider tett med fra før. 

Er du med på en Fri Flyt-tur skal du alltid sitte igjen med mer kunnskap og inspirasjon til nye opplevelser enn før du dro. Vår visjon er å skape og oppfylle turdrømmer våre lesere har. 

Du kan lese mer om turene våre på leserturer.no

ARRANGEMENTER

Hvert år arrangerer vi en rekke festivaler og møteplasser for våre lesere. 
Les mer om hver enkelt arrangment på de respektive nettstedene.

High Camp – Europas største toppturfestival
highcamp.no

Terrengsykkelrittet – rittet som tar terrengsyklister på alvor
terrengsykkelrittet.no

Utflukt – sykkelopplevelser på noen av Norges flotteste stier i Trysil
utflukt.terrengsykkel.no

Terrengsykkel Ungdomscamp - en uke  i Trysil  for barn og unge mellom 10 og 16 år
utflukt.terrengsykkel.no/Terrengsykkel-Ungdomscamp 

Fjellfilm – fjellfilm i fantastiske omgivelser
fjellfilm.no

Filmtour – filmturne med årets beste skifilmer
filmtour.no

Strynefestivalen - sommermoro med ski, sykling, klatring, padling og konserter på Stryn
strynefestivalen.no

Klatrefestivalen - Vi samles for en helg med klatring i Nissedal
norsk-klatring.no/Klatrefestivalen

Landeveissamling - Flott sykling i en sosial ramme. 
landevei.no/samling

Fri Flyt Forlag

Fri Flyt gir ut en rekke bøker knyttet til aktivitetene vi skriver om. Eksempler er en lang rekke toppturguiderVerdens Fineste FjellturerEt liv UteFjellbarnas FavoritterRomsdal EksponertDen lille snøskredbokaBakker og BergStisykling i Norge.

Har du manus eller bokideer du vil diskutere med oss? 
Send oss en mail