ÅPNER SNART: Buldrehallen i Ålesund blir en av Norges fineste buldrehaller. Åpningsdato er 29. september. Foto: Bjarne Grøseth

Norges fineste buldrehall?

29. september åpner Buldrehallen i Ålesund med 415 kvadratmeter høykvalitets-buldring til fire millioner kroner.

– Vi har brukt en svært anerkjent leverandør av vegger og klatretak, så dette kommer til å bli veldig bra, kvaliteten er skyhøy, sier daglig leder for Buldrehallen i Ålesund, Jens Henrik Hammerås.

Med 4,5 meter høye vegger og 750 kvadratmeter gulvflate skal det bli nok av problemer å velge mellom når hallen åpner i slutten av måneden. Brattheten varierer fra sva til 60 grader overheng.

– Før åpningen vil vi fylle på med klatretak overalt, og det er erfarne klatrere som skrur rutene. Her blir det masse moro fra dag en, men dette vil også gi grunnlag for gode buldreproblemer senere. Det blir jevnlig utskifting av takene og problemene, sier Hammerås.

I tillegg til selve buldrehallen blir det også kafé og en liten klatrebutikk i hallen. Ja, og har du kids (eller er en sjøl) kan du leie den til barnebursdag.

Les mer om Buldrehallen i Ålesund her.

ANERKJENT: Veggene i hallen er levert av Blocz, som skal sikre god kvalitet i alle de 514 klatre-kvadratmeterne. Foto: Bjarne Grøseth

 

Annonse
Annonse
Annonse