whistler

hei.
Vi er ei gjeng som skal til whistler i vinter.
ønsker tips om overnatting.

evt. shoestring lodge! Billig og bra sted i gåavstand til sentrum. Det kjøres skibuss tur/retur bakken flere ganger om dagen, det er alkosjappe og bar på stedet og de kjører visstnok stripping i ny og ned også. Bodde der en natt i vinter og er fornøyd. Dusj/dass/tv på rommet. Ca 150 daler pr natt om jeg ikke husker altfor feil, og det er billig i Whistler! God tur, anlegget er DRIT FETT!!!!

Ligger dødspat til. Usentralt, et godt stykke unna selve willagen. eneste som er bra er strippingen på tirsdager og torsdager. Var i whistler forrige sesong, bodde på Coast hotel. Tok et dobbeltrom, puttet inn to senger til, og fikk en god deal. Husk dette er canadiske hotellrom,god størrelse. Dette hotellet ligger kjempesentralt til, og...... det er jacuzzi og svensk massasje på hotellet. Jævlig kult personale, en av dem hverfall. Det er nok ikke det billigste alternativet, men garrantert noe av det mest behagelige, ikke glem housekeeping hver dag, billig paytv på rommet, billig roomservice. Drit bra spør du meg. Vi skulle egentlig bo på whistler backpackers i regi av ex.phil(skulle ikke studere da), men det er søren bare et rottent hull i creekside(langt fra willage). Stay away!!

uansett, et kjempebra valg av sesongssted.

jeg kvakk litt til naar jeg saa 150 spenn pr. dag. jeg syntes det var mye.

finnes det ikke noe billigere ?

Whistler har vært ranket som Amerikas beste skisted i flere år, og er veldig populært. Mulig du finner noe som er billigere enn 150 dollar, men ikke veldig mye billigere. Med mindre du kjenner noen locals som har rom til leie, eller nøyer deg med trailerpark overnatting en halvtime unna sentrum. Shoestring er såvidt vi kunne registrere det billigste som er i gangavstand (såvidt) til landsbyen.

Husk at kanadiske dollar er lavere enn USD. Ikke sjekket kursen på en stund, men tipper vi snakker 5,50 omtrent.

.

Hvis dere er en gjeng går det ann å leie seg en leilighet. Men da bør man jo være der en stund.
Men som før er nevnt er Whistler noe av det dyreste du kan gjøre i Canada. Matpriser og restaurantpriser ligger neste dobbelt av f.eks Vancouver.

www.samesun.com

 
Annonse
Annonse
Annonse