tropisk friluftsliv

noen som har vært på tropisk friluftsliv på den dominikanske republikk?
Vil gjerne høre noen erfaringer, drar dit neste år

nå satt jeg og hadde tenkt til å spørre om akkurat det samme, vet du noe om vis man går tropisk friluftsliv og kanskje ski/brett studie dems etterpå om det går ann å få det godkjent som idrett grunfag og begynne rett på 2 året i NIH.

Det går neppe ann å få det godkjent. Er ganske strenge kriterier for sånnt. Men sjekk www.nih.no, evt send meg en mail hvis du fortsatt er i tvil så kan jeg få sjekket det ut for deg.

det tror jeg må prøves! tenkte jeg skulle prøve og dra selv.. så noen bilder fra en kamerat som har vært av gårde og der så RÅTT ut!! gringrin

noen som skal til høsten?

he he, skal også der til høsten, og er vel ikke helt sikker på hva jeg går til for tror vel egentlig at det kanskje ikke blir så mye skole akkurat.... men gøy håper jeg det blir iallefall! vi snakkes der!

... hva er tropisk for noe? Noen med litt info eller en link?

Her er litt info: http://www.hifm.no/index.php?ID=1746&lang=nor&displayitem=435&module=studieinfo&type=studie&subtype=2

Var der for ett år siden. Helt Kongesmile

Var kjekt det ja. Masse praksis, lite lesing, lette studiepoeng og fri fra kalde nord. Toppers smile

TSH

Har nokon venner som var der i fjor som siste halvår i eit bachelorløp i idrett fysisk akt. og helse. Dei sa det faglige utbytte ikkje var det heilt store, men surfingen, kitingen og chill-faktorn var fantastisk! Kjenner og nokon som reiser no etter jul..

 
Annonse
Annonse
Annonse