the artic challenge

etter min mening ;bæsja Terje på draget i dag da han avlyste finalen..dumt at en av dem som bygger opp sporten skal være en av dem første til og begyne å legge en demper på den også!!!måten han forholdt seg til tv reportere etterpå viste med klarhet at personen er tåpelig, og at han ikke kan forsvare sin beslutning overfor media,hvilket igjen viser et svakhets tegn som utgjør at den gjennomsnittlige seer fnyser på nesa...som igjen er DÅRLIG reklame for sporten.

....er en idiot!! Går ikke an å oppføre seg sånn, han virker som han tror han eier hele verden! Han bekrefter alle de latterlige klisjeene fra snowboardmiljøet, bortsett fra at han ikke røyker tjall da.....han er vel heller høy på økologiske matvarer!!! Han tror han er en rockestjerne, men er bare veldig patetisk!

smala og Nudd har talt. Når disse gutta uttaler seg lytter verden!

"Halfpipen i Tromsø ble rekonstruert natt til torsdag og var veldig mye bedre enn under onsdagens kvalifisering.
Triksene var mer tekniske, hoppene høyere og flyten var merkbart bedre enn under kvalifiseringen.
– Dette beviser at avgjørelsen i går var helt riktig og at vi også i fremtiden må være tro mot vår misjon – å vise snowboard fra sin beste side, forklarer daglig leder i The Arctic Challenge, Henning Andersen."

.....Terje Haakonsen skulle ha talt, men han gidder ikke!

at han er for liten for Fri Flyt forumet. Detter er Nudds land og uoppnålig for personer som ikke har gjort seg fortjent til å ha en menig om noe som har med snowboard å gjøre.

 
Annonse
Annonse
Annonse