surf

landet i kalde norge i går og trenger noen å surfe med her hjemme!

i kalde norge bor du da?

kjøper meg smud planke... klar for Stadt.

har en uvane med å bo i oslo,men klar for jære eller stadt!

sesongen er vel nesten over for surf nå, men i Ervika (stad) finner man somregel surf uansett. Vet ikke hvordan det er på jæren, men det er ikke rare greiene som kommer inn for tiden her oppe i nordvest.

Det blir bra surf på mandag.

Stadt ??? i mai???

Blir bra søndag/mandag ja. flott å få litt surf igjen har vært etpar stille uker nå...

Oslo må jo være en håpløs plass å bo når det gjelder bølgesurfing. For anna action også spør du meg. Flytt heller til Stavanger, bølger stort sett året rundt.

Ja, det er kjiper"n å bo her i Oslo nå! Greit nok at det ikke er vinterswell på gang, ruller vel nok greie bølger inn vår langstragte kyst likevel. Selv har jeg et 7"6" så jeg klarer meg i smått og godt. Må jobbe opp litt penger så tenker jeg det blir stadt rundt andre uke av mai eller no.

Er det noen som kjenner jenter som surfer? Hadde vært gøy å få til et miljø, for det burde jo være en del folk som har vært ute i den store verden og fått smaken på surf. Greit å være flere når man kaster seg ut i våre varme,deilige og folksomme bølgersmile (tenker på oss nybegynnere, for det finnes vel et etablert miljø)

For min del har jeg ikke så peiling, ydmyk til det å kalle seg surfer, men hadde som sagt vært gøy å kruse med noen!

venter på brett, men klar mot slutten av mai... Kjenner noen få som har brett i Oslo-området... send meg en mail

oslo suger egentlig når det gjelder alt...
Skitrekkene er bare en gate hogga i skogen, klatrefeltene er overfyldte, ingen høye fjell og gå på og ingen bølger..

Egentlig hadde det mest fornuftige vert å donert hele østlandet til sverige, så hadde vi sluppet alle østlendingene som snylter på naturresurser, friluftsområder og andre goder vi har på vestlandet og nord norge.

Tror du trygt kan dra til stad og finne andre nybegynnere. Der er somregel bra med folk i sommer mnd(for et paradokssmile Så får vi bare håpe at du får litt bølger. Hvis ikke er det jo ikke langt til Stryn...

Her finner du bølgevarsel for Stad:
http://www.dnmi.no/varsel/maritim/stad/stad.html

jeg hade tenkt å begynne å surfe nå.. men tenkte p å windsurfing siden jeg har hytte i drøbak sundet... men hadde vært fett å prøvd bølge surfing også!

i oslo området er det windsurfing som gjelder. man får som regel en god del bra dager i løpet av sesongen. miljøet er ganske stort og blir man flink er det fullt mulig å windsurfe i bølgene på f.eks jæren.dra på kurs og bli hekta!

 
Annonse
Annonse
Annonse