surf biarritz el. Portugal?

Noen som har erfaringer fra disse stedene? Er nybegynner og ønsker litt opplæring og passelige bølger. Tid sånn midt i juli. Anbefalte "skoler"? Lure linker?

Må ta et lite forbehold ettersom jeg selv ikke har vært i Biarritz.

Portugal var ihvertfall for meg helt utrolig bra. Super hyggelige mennesker, fine steder, ingen lokale helter og bra festing. Totalt sett ett overlegent sted.

Tok fly til Lisboa, dro derfra med bil til Ericeira. Her var det veldig digg.

God tur!

Må som "Zurfer" ta et lite forbehold siden jeg ikke har vært i Potugal.

Jeg var en måned i Biarritz i aug/sept, og stedet har slik jeg ser det en rekke fordeler; lett å fly billig med Ryanair (pass på surfboard-fee) til Biarritz, du lander 3 km fra stranda. Det er dyrt i Biarritz by, men billig rett utenfor, i Anglet. Auberge de Jeunesse eller campingen rett ved er billigste boalternativ. I Anglet er det også flere skoler, hør med gutta i Waimea surfshop, eller på aubergen. Anglet har ca fire kilometer med sandstrender, og man finner alltid noen "snille" bølger for en nybegynner. France er billig, folk er vennlige (snakker engelsk), og det er lett å ta seg rundt med Stab-bussene i området rundt Biarritz. Greit å leie brett der nede om du ikke har, bra bruktmarked.

 
Annonse
Annonse
Annonse