stryn?

noken som veit kortid stryn har tenkt å åpne i år?blir det like tidlig som i fjor?

Ryktene sier at det er mye snø på stryn i år .. andre rykter sier at de skal begynne å rydde veien for snø i april .. om det betyr at de begynner 1 april ...eller om det betyr at de begynner 30 april ..det er uvisst..

Ser ut til å bli fredag 28 mai

www.powdercafe.com

Er ikke 28. mai veldig mye seinere enn vanlig? I fjor åpna de jo extremt tidlig, men er ikke vanlig åpning ca 1. helga i mai? Drar nå oppover og sjekker i allfall...

Kan vel lønne seg å forhøre seg på forhånd? For de fleste er Stryn alt annet enn en svipptur unna... smile

I fjor var det ekstra ordinært. Da åpna de skjærtorsdag og var da åpent til over påske. Deretter holdt de stengt til Kr. Himmelfartsdag. Det er vel rundt denne tiden de har åpnet tidligere år.

Det er forøvrig mye snø der oppe i år.

Noen som har hørt hvor mye snø det er? Rekorden fra 1990 er vel på 13 meter nede ved servicebygget (merkene på heismastene står ennå, de er nesten oppe ved wiren!). Anlegget/breen trenger sårt store mengder snø i mange år framover, ellers er det finito med hele sommerkjøringa.

Var i Stryn en gang en del år siden. Da var det snø hele veien ned mot slutten av Juli.. synd snøen har smeltet så fort de siste åra.. håper på bra sesong i år!

Det satses på åpning til pinsehelgen, fredag 28. mai. Fakta er at det i år er såpass bra med snø at man er tilbake til slik det var i gode gamle dager.
I åpningshelgen blir det Powdercafe freerideparty, samt en Dragon/Quiksilver-photoshoot. Ingen tvil om hvor turen bør gå, med andre ord...

 
Annonse
Annonse
Annonse