steng riksveg 7. over hardangervidda vinterstid+lag noen tunneler.

det er helt unødvendig å ha åpent over vidda hele året , vi må tenke på villreinstammen som vandret sine faste ruter over veien nordover og hadde sine faste trekk.
hvet regjeringen harm noen planer om tunneller og det vil også hjelpe litt , det er jo i dag bygget altfor mangen turveier på vidda , greit med stier og transportering av mat til hytter iform av scooter men minst mulig av dette bør også forekomme.
å lage løypenett med scooter til og fra alle hytter vinterstid bør begrenses til rett før påske og ikke andre tider, da kan heller folk finne fram kart og bruke hue litt.
vi må la vidda være sånn som den er i dag og stoppe all utbygging av veier og hytter der det ikke er hyttefelt, vi må ikke lage noen nye felt.

enig. men da MÅ det jo isåfall bli bygget tuneller, eller så blir jo geilo så godt som dødt, og da blir det mer bergensere i hemsedal enn vi trenger,l og rv. 52 hadde blitt bare kø fra ende til annen!


bergenitch

Hva faen er det å ta opp på fri flyt forum'a?! Passer bedre som leserinnlegg i lokalavisa eller noe..

konsekvensene av en eventuell stengning vinterstid vil kunne føre til store svingninger i hvor vestlandsturistene drar og ikke drar for å stå på ski om vinteren. vil vel si at det er ganske relevant. hvis du hadde vært bergenser og måtte kjøre eeenda lengre for å få kjørt litt ordentlig på ski(hvis det ikke blir tunnel) ville dette opptatt deg ganske mye, eller hvis du bodde i hemsedal sånn som meg og risikert å få en overbefolket skarre-bygd vinterstid. det her har da alt mulog med ski og skikultur å gjørewink


bergenitch

...også er det jo skrevet under temaet "naturvern" da..

tenkt over de samfunnsøkonomiske ulempene her eller? for det første hva med brimnes-bruravik fergen? den vil jo få langt færre reisende, og folk blir sagt opp og mister jobben... og hva med alle kroene, hoteller og spisesteder også videre som ligger langs ruten, samme vil skje med dem...

følte meg i politisk humør idag.... lol

Hvis ingen av dere vet det, så har regjeringen vedtatt å bygge hardangerbroen som skal erstatte fergen mellom bruravik og brimnes. Dette vil jo gjøre fergene overflødig og det gir samtidig en pekepinn på at hardangervidda neppe vil bli vinterstengt.

 
Annonse
Annonse
Annonse