stabæk banker vif!!!

VIF gutta får grisebank på lørdag, og det blir en herlig fest i hovedstaden!

for ikke å snakke om festen i Trondheim, hvor de andre oslogutta får på pungen!!

hohoho, blir HERLIG!!!

Fri Flyt er et blad for Ski, snowboard og bratt friluftsliv. Det finnes sikkert hundrevis av mer relevante forum for dine meningsytringer om fotball enn dette. Prøv f. eks VG nett, Stabaek.net eller vpn.no. På forhånd takk.

men bank skal dem jaggu få læll!!

johoo!!!

Tror faktisk det er enga som kommer til å knuse Stabæk. Og RBK tror jeg kommer til å måte slite for målene....

seieren som vanlig!
Akkurat slik som det skal være!

Hvis sverige hadde gått til anngrep i midt norge,, så hadde resten av norge latt dem. Gi bort trøndelag til sverige. Vi har da ikke brukt for så støgge folk med bart..

Blir kvalm av å lese om fotball på friflyt forum ...cut the crap, struktursport er ikkje bra for sjela!

BART ER STILIG!!!!

Det e nok av dein åndsvake skit-sporten ellers på internett eller i aviser, tv og radio.

Selv om jeg er født og oppvokst i Trondheim er det ingen ting i hele verden som er meg mer likegylding en om RBK vinner eller taper en kamp!

HÆRREGUD.....

Vennligst slett denne tråden

en tråd som omhandler vestkantgutters utbredte bruk av jenteklær, som nå straks er oppe i 300 (?) innelgg synes dere er helt greit, men at noen synes det er spennende med den tetteste serie-innspurten på tolv år, det er grusomt, og dere roper på moderator!! hahaha

det beste er jo at det så og si KUN er motstandere av tråden som skriver innlegg og som stadig sørger for at tråden ligger øverst, ergo lever videre!!

for en flott gjeng med tapere!

(spesielt du trøndermann, som skriver i vei om at du personlig ikke bryr deg om fotball!!! hva faen??? det er vel ENDA mindre interessant hva DU bryr deg om!

skjerp dere!

heia RBK (og dermed Stabæk!)!!

Nå må dere følge med her!! Stabæk kommer til å gruse vif! Hater vif og reka for alt det schtøgge fotballspillet de driver med. Det enste de gjør er å slå lange baller mot ivers. Dem kanke spelle fotball der ass.

Vi bærumsbøgiser roper "Tuddeluuuu Stabekk" og heier og vifter med de rosa duskene våre for at Stabekkguttene skal vinne over de rånete østkantgrisene. Tuddellluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Rykker ned, rykker ned, rykker ned.. Det er så deilig å synge den sangen til den lille stuslige corner"n der Stabæk-fansen sitter.. Makan til stuslige fans skal du leite lenge etter.. Hjelper ikke med plakat som det står "anyone for cricket" når man skal spille mot Raufoss neste sesong med hele 100 elleville tilskuere på tribunen.. Stabæk er og blir et taperlag for bøgiser.. På linje med Lyn..

... at stabekkjentene jubler når rosenborg scorer
...at stabekkjentene jubler over at "de har sørget for" at enga ikke vinner serien, når de taper 3-0
....at de tar det som en seier å tape 3-0 og rykke ned i 1ste divisjon

HVOR HERLIG ER DET IKKE Å SE AT RBK NOK EN GANG PRESTERER OG BEHOLDER GULLET DER DET HØRER HJEMME!!!

VIF rykker ned neste år!

 
Annonse
Annonse
Annonse