sommer jibing i europa?

hei alle dere der ute i friflyt land.
jeg skal til croatia til sommern og skal være der i 5 månder, som da sikkert kan bli litt kjedelig, så jeg lurer på om det er noen som hvet om noen sommerski senter rundt de traktene? Italia, Slovenia, Sveits o.s.v.

sikkert nå greier i østeriket da, men d e jo et par gode kilometer fra croatia....

det er alt for langt fra der jeg skal være. Noen som hvet om noen andre stender (litt mer presist kanskje) ?

østerrike er vel nærmere kroatia enn sveits, eller hur? finn deg en bre!

har ikke hørt om noe sommerski hverken i slovenia eller italia, desverre...

Det er sommerski på Kaprun ved Zell am See og i Tignes i Frankrike (og sikkert noen andre steder også). Ulempen med disse stedene i forhold til norske steder, er at det er så langt sør at når sola står på, blir det sinnsykt varmt og bløtt. Det minner ofte mer om vannski enn snøski. Anbefaling: Skill snørr og barter, stå på ski i Norge og kos deg på beachen ved Dubrovnik. I tillegg kremerer de stadig folk i tunneller i Østerrike...

Var der i fjor sommer.
I Juli engang, da var det umulig og kjøre der. Breen har trukket seg for langt opp.
Kjør heller ski i Norge.

da blir det vel ikke nå skikjøring på meg i sommer. Og til deg, BEEN THERE, jeg skal kose meg på beachen på brac..........

See Ya!

pass deg for jenter med store neser. "Du lukter ikke godt selv om du har stor nese"

håper du har en givende hobby for å slå ihjel fem månder. Kjeder du deg så er det bare å dra en tur med båten ut til Lastovo. Der er det bare å rocke på.

"VET" heter det! VET vi? VET du? VET jeg? While you are at it kan du jo slenge til "aldrig" og "altid". Jeg har ingen ting i mot dine innlegg, og jeg håper du får fem fortreffelige mnd. der du skal, men for Satan sin skyld skriv riktig. Stor bokstav og litt feil tegnsetting er greit, men VET kan vi ikke tøyse med.

mente 5 uker........
hakke lagt merke til så mange med store neser..........bortsett fra de over 50 og sånt......

OK. Jeg beklager virkelig på det sterkeste at jeg ikke har skrevet på korrekt bokmål herr. morrapuler. jeg skal prøve å skjerpe meg. BY THE WAY, skrev jeg skjerpe riktig?

 
Annonse
Annonse
Annonse