sørgelig nyhet!

som de fleste kanskje vet, må en del skisteder på sørlandet stenge pga global oppvarming!
fremtiden ser ikke lys ut!

kom igjen, oppvarmingen har gått så langt at vi bare må gjøre det beste ut av det. hvis vi kan øke drivhuseffekten så mye at golfstrømmen snur får vi et kaldere og fuktigere klima om hundre år. og hvem vet hvor langt legevitenskapen har kommet innen den tid? i mellomtiden får vi bare reise til kaldere høyere steder.

Joda, om 100 år er det nok finfint skiføre hvis golfstrømmen snur. Men den gang er jeg faens dau, jeg vil ha skiføre nå. Egosistisk? Nei. Så det beste er nok fortsatt å gjøre noe med miljøproblemene. Tror ikke helt på ideen om å vente og håpe at noe skjer av seg selv.

Det er bare idioter og duster som lar seg manipulere av forskere som bare er ute etter kjappe sponsorkroner for å bekrefet en feil CO2-teori. De med litt vett i knollen skjønner at det er solvinder (elektromagnetiske stormer) som tilfører jordatmosfæren økt energi. CO2-effekten er der riktignok, men den er helt marginal i forhold til solvindeffekten. Forskere er ute etter én ting: Gryn til å overleve. De skal ha råd til fett stash de også!

seg om det er bedere med en ny istid en trope og varme sommere... Vel skum leste en artikkel her forleden hvor det var noen karer med langt skjegg og tykke briller som sa at global oppvarming (+2,5) grader var positivt med tanke på en ny istid etc.. Og slapp av, de 30-40 årene fremover er det snakk om at snøregnsen blir 2-300 meter høyere... Vi kan leve med det smile

har du noen litteratur/sider som støtter det du sier der?Hadde vært interessant å lese.
Hvordan kan du være SÅ overbevist om at FN forskere er "korrupte"?

Å hevde at solstormer alene har skyld i klimautviklingen og samtidig påstå at CO2 utslipp ikke påvirker klima er tull! Virkningen av solstråling i alle former kan påvirke skydannelsen på jorden og derigjennom klimautviklingen. Solaktiviteten kan bare forklare en begrenset del av klimaendringene som har funnet sted de siste 150 årene. Konsentrasjon av CO2 i atmosfæren har på 150 år økt med 31 %. Dette er menneskapt endring. Som vi alle vet så har klimagasser den egenskap at de absorberer utgående varmestråling fra jorda. Da blir det varmt!

Lurer du fremdeles på hvorfor snøen kommer i form av regn?
sjekk senter for klimaforskning: http://www.cicero.uio.no/

Du blander "konsentrasjon" som er et relativt begrep, meg "mengde" co2 som er en absolutt verdi. Det er en vesensforskjell å si at konsentrasjonen har økt med 31% når det faktisk er mengden som har økt med 31%. Hvis mengden er 0,002003 ml/mol og den øker med 31% til ca. 0,0025, så har konsentrasjonen økt med tilnærmet 0 sammenliknet med totalmangden i de substratosfæriske forekomster av co2-avledede gasser. Mengden co2 i atmosfæren er faktisk på vei NED, men siden co, hydrogen og oksygen øker som følge av oppvarmingen, blir KONSENTRASJONEN økende i forhold til halon og andre edelgasser som også reduseres MER enn co2.

påvirker den kosmiske strålingen fra resten av universet som KAN ha innvirkning på skydannelsen. De "oppvarmende elektromagnetiske stormene" blir litt for drøyt...men kanskje jeg bare er en idiot og dust. Ihvertfall siden jeg tror at all den møkka vi spyr ut og trashingen av skogen har innvirkning på annet enn kilometerstand og møblement....

Det som er nest verst er at folk ser på dette som en "nyhet".

det her vet dere ikke en dritt om, ikke jeg helle, men vi kan vel proeve aa gjeore vaart lille bidrag for miljoet, saa er vi paa den sikre siden, sant...
Hvis det er solvinder, saa har du kanskje forurensa litt mindre til ingen nytte, men det er vel bedre enn aa finne ut at det var nok klimagasser likevel,
jevelsk flat i antarktisk vet dere, saa ikke saa stas aa kjoere ski der..

enn så håpløs denne diskusjonen er, er det bare å konstantere at vintrene blir mildere, at nedbøren øker og at snøgrensen kryper oppover i høyden. punktum. MEN, til o, det er slett ikke djevelsk flatt i antarktis. der finnes det nemlig en hel haug med kjempefjell! en rekke klatreekspedisjoner har søkt utfordringer der nede i sør, kanskje tiden er moden for en storfjellsekspedisjon på ski?

 
Annonse
Annonse
Annonse