søker terrorist

Var ihemsedal her forrige helg..305 jævla fuckings spenn for ett dags kort,og har du ikke klart å spare på keycardet fra ifjor må du punge ut med 75balls ekstra!!følte meg rett å slett voldtatt!!

her må det til en felles boikott!!
Stå i mot, ikke meng deg med kapitalismens krokodiller!!Selv om ikke alle kan rutte med like mange løyper på kartet er det alikevel muligheter for fet kjøring!!

Vurderer å fylle børsa med krutt å vise hemsedalpampen hva en real pris på heiskortet er!!

er det bare jeg som ikke driter $$$!?

Ingenting trekker meg til hemsedal lenger. De har en fet park, men hvor finner man ikke det nå for tiden? Nedkjøringene er tettpakket med trær. Bakkene er fulle av uforutsigbare dansker i rare klær. Afterskien er danskebåten for kids med musikksmak fra helvete.
Hvorfor betale skjorten for dette?

Var på fjelltur her om dagen, gikk opp med feller under beina, ingen folk, sol, 5 minusgrader.
På toppen kunne jeg se 10 mil i hver retning før jeg stod ned en uberørt skråning med puddersnø. Hvorfor var det man ville til hemsedal sa du?

Hemsedal kan ikke konkurrere lenge med de prisene...dra heller til geilo..litt billligere og hvis du vil kan du stikke opp på hallingskarvet og renne pudder. Akkurat nå bor jeg på new zealand, her er det japanere i løypene i steden for dansker!! Det ikke veldig bratt men de har iallefall rensket bakken for trær og de har god service. Nå er det vannski sesong men det blir ski sesong en gang i juni

så lenge det er snø da....det er vel problemet akkurat nå

by the wway

mr. new zealand = s.t.??

god jul

 
Annonse
Annonse
Annonse