snyen våres forsvinn..

Den derrane drivhuseffekten e nu pinade ikkje tell å spøke med. Nei nu går det rett tell helvette med heile skiten!
sjekk:
http://www.dagbladet.no/kunnskap/2003/12/02/385090.html

...railing i Bogstadveien vekker et større engasjement en dette. Om ikke annet for at vi etterhvert ikke har noe valg enn å kjøre ski på stål og kunstsnø.

Du er dust!!!!
hva er det som er så gale med det da? det er ikke skikjøring? jo, du har et par ski på beina, bindinger, staver osv.. er det så gale at folk er litt kreative? Railing kan du drive med nesten over alt, og det er sinnsykt gøyt. Bor selv i Bergen, og har ikke akkurat mulighet til å reise på fjellet hver dag etter skolen, og planlegger nå å bygge en rail ute i hagen. Kreativ skikjøring du kan drive med overalt!!!!!!
Lagt ut: 02.12.2003 14:21:00

hva er det som er så gale med det da? det er ikke skikjøring? jo, du har et par ski på beina, bindinger, staver osv.. er det så gale at folk er litt kreative? Railing kan du drive med nesten over alt, og det er sinnsykt gøyt. Bor selv i Bergen, og har ikke akkurat mulighet til å reise på fjellet hver dag etter skolen, og planlegger nå å bygge en rail ute i hagen. Kreativ skikjøring du kan drive med overalt!!!!!! Lagt ut: 02.12.2003 14:21:00

 
Annonse
Annonse
Annonse