snøscooter

skal ha ny snøscooter, og med dagens regler må jeg kjøre transport for å kjøre. Lurer på om jeg skal kjøpe yamahas viking, eller arctics bearcat som går noe bedre. Hva er best med tanke på drifts sikkerhet? har hørt at bearcat er dårlig på det området. Stemmer det?

Hvis valget står mellom de du nevner holder jeg en knapp på Yamaha når det gjelder kvalitet. Bearcat er bedre å kjøre og går noe bedre.

Når det er sagt finnes det mange alternativ som er mere spennende med tanke på kjøreegenskaper. Men som en ren nytte maskin "traktor" fungerer de meget bra.

Hvis du kjøper Yamaha får du en arbeidsmaskin av kjempe rang! Faren til en kamerat av meg jobber som reindriftsoppsynsmann på rørosvidda. Han trakk nylig 900kg stålrister opp på fjellet på kjelke med yamaha viking 3 uten store problemer..

Kjører du deg fast med vikingen er du god!

Men vil du ha fart og moro må du kjøpe noe annet. Jobber i skitrekk hvor vi har en yahama viking 3, gjør ikke mer en 60kmt opp relativt slakke bakker...

hadde venta meg mye kjeft for å spørre om sånt her inne. Men takker enormt for svar og tar i mot flere svar med stor takknemlighet!

okei da kalle....

Kan du hjelpe meg med dette? Skal ha ny kjøkkenmaskin. Lurer på om Electrolux er det beste, eller om jeg skal satse på Bosch sin nye serie? Eller hva med en italiens designermaskin. Kan det være noe, eller betaler man masse for utseende?

he

..fine med scootere er at de kjører opp løyper til meg når jeg skal gå til ei hytta på fjells med langrenns ski, og slalåm ski i pulken.

faen da..skal du ha scooter så kjøper du deg jo selvsagt en rmk 800 eller lignende...drar lass som faen og er fet å kjøre med...skal du absolutt ha arbeidsscooter så kjøper du deg en lynx st600!!

 
Annonse
Annonse
Annonse