skilås

Er det nødvendig med skilås? skal til alpene en tur og lurer på om det er nødvendig, det er jo selvfølgelig jævlig kjibt i stå der uten ski. er det noen som har en formening om det, evt hvordan en kan mekke en selv, tror ikke du trenger verdens mest fancy system, men de blir jo med en gang mindre interessante når det er litt jobb å ta dem

Folk stjeler ski over alt, både i alpene og her hjemme. Kjøp lås først som sist. Jeg kjøpte en Abus på Oslo Sportslager, av den type med wire som du kan trekke inn i selve låshuset. Ikke så fryktelig solid, men man kan jo håpe at thuvraddene heller velger seg ut en ulåst ski istedet.

en lik lås som karen over meg her. tror den funker bra. jeg tør ikke gå fra skia mine jeg, uten at jeg låser dem.. kjøp lås, så kan du føle deg sånn passe trygg på at ingen rapper skia dine mens du er i varmestua eller no

oslo sportslager har noen forskjellige typer.. mye bra der
ta turen.. den låsen jeg og han karen over meg har koster 150,- for 30 cm lang wire.

Om man kjører sammen med en kompis er den gode gamle bytter`n fin. Ta skia til en kompis og vise versa, da må de i tilfelle rote igjenom alle skiene som er satt i stativene.

Har dessvere eksempler på at skiene blir borte for det! Men bedre enn ingenting så klart. Dersom du ikke har gamle skrangleski, så kjøp lås og bytt ski i tillegg.

er det mulig å få en link til låsene? finner de ikke på oslosportslager :\

skandinavisk i bogstadveien har en mer solid variant av skilås.

En klassiker, men når kompisen har like ski og bindinger er det liten vist.... satser nok på lås. I norge har flere anlegg staiv der du kan kjøpe en lås som passer, kjøpte en forige helg til 60,- Billig.

I alpene går jeg for wirelåsen, og kanskje en hengelås i tilegg.

 
Annonse
Annonse
Annonse