skifilm.no

begynner skifilm a miste litt respekt av folk fordi det er bare grete andreas og jon som kan sitt der! de klarer mye bra men syns andre team burde ha litt mer skryt ikke bare dem!

Kom igjen, skryt av kven du vil, ingen som nektar deg det! smile

Viss innlegget ditt føyar seg inn blandt all den andre usmaklege hetsen skifilm-teamet heve fenge, synes eg du bør finne deg ein hobby, stikk ut på ski f.eks og bli god! Ikkje så vanskleg som du trur, bare avhengig av vilje og disiplin... Suksess kjæm ikkje av seg sjav.

For det første, hva kan Jon? Ikke ski, hvis det var det du siktet til! For det andre, det skifilm.no driver med, det er å profilere Andreas noe sykt. Alt som har med Andreas å gjøre blir nevnt på siden. Men det morsomme, er at det er Andreas som er hyggelig av de på skifilm, så han fortjener det jo nesten! Og du over meg, alle som viser seg på nettet må tåle litt hets, ikke noe å grine over!

Helt enig med deg!
Du har ikke tilfeldigvis lyst til å være med meg ut en dag?

Hvor er du i fra?

Ring meg når du kan... Er fra Oslo området. Hva med deg?

Skjønner ikke at dere gidder å klage engang.
Siden er jo til for å profilere personene som er nevnt der og spesielt Andreas Håtveit.
Hvis dere ikke liker hvordan opplegget er synes jeg dere bare skal styre unna. Det er sikkert en hel haug andre folk som liker siden og hvordan tinge er skrevet osv. veldig godt.

Angående hvordan personene er kan jeg ikke uttale meg om dette da jeg hverken kjenner eller har snakket med noen som er i det hele tatt nevnt der.
Mest fordi jeg er en særing som aldri snakker med noen når jeg står på ski, noe som kanskje er likegreit osv.
Men nok om meg, slutt å syte så fælt da barn...

åååh, er så enig.... siden der er jo for å få frem kjørerne deres, det er jo fullt av andre sider der andre prøver å profilere sine kjørere så godt de kan også, kan da ikke klage for det...! å grunne til at vi hører mer om skifilm.no er jo bl.a. fordi de begynte veldig tidlig, har noen virkelig fete filmer og de beste kjørerne der er jo veldig gode...!
så slutt å klag å gå heller ut å finn på no gøy....

 
Annonse
Annonse
Annonse