skiferie i Polen, Bulgaria eller Romania??

Skal på skiferie til vintern, men har ikke helt bestemt hvor. Har lyst til og dra til en plass som ikke er så "vanlig"og heller ikke med så alt for mye folk. hvor man kan finne urørt powpowsmile noen som har erfaring med Zakopane i Polen, Bulgaria eller Romania? og når er den beste tiden og reise?? priser o.s.v.

Var i Bulgaria, nærmere bestemt Bansko, for to år siden, og det var helt rått! Masse deilig pudder lett tilgjengelig og uten at du må dele det med andre smile Var der første uken i mars mener jeg å huske, og fikk da høre at slutten av februar/begynnelsen av mars var beste tiden å dra dit på. Det klaffet veldig bra for min del iallefall, dessuten er det latterlig billig å spise, drikke og bo der! Så mye fancy utstyr får du nok ikke kjøpt, men jeg vil iallefall anbefale stedet!

Var i Zakopane i påsken- vakke no powpow der akkurat. Hadde håpet på å finne noe go` påskeslush, men den gang ei.. Lite snø, mest is, men billig øl. Skal du dit, så anbefaler jeg deg å dra lenge før april..

Har ikke vært der på vinteren selv,men hørt mye bra om stedet...

zakopane ligger jo Ved Tatrafjellene og dette tar med seg mye bra skikjøring. Det blir jo kalt fattig man Chamonix...Det kan ha noe med de lave prisene der nede! boende,mat og drikke får man rimelig!!

Man må være litt forsiktig med frikjøring der da det er no nasjonal park eller noe så pist vaktene er hissige,men med litt penger i hånda på dem så forteller de gledelig hvor det er bra å kjøre og de stopper deg ikke neste gang....

Så om jeg var der ville jeg sjekka det ut og hørt m folk som har vært der og ha det som en mulig destinasjon!!!

Lykke til på Letingen!!

var også i Bansko, bulgaria i vinter. Må si jeg syns det var litt oppskrytt, og tror bansko begynner og bli ganske stort. Det er i ferd med og blowe opp stort for europeere, og man har absolutt ikke pudderet alene. Vi reiste helt i slutten av februar, og fikk mye pudder i slutten av uka. Har du derimot med deg feller, så er det uendelige muligheter for toppturer. Men heisnær frikjøring er det kamp om de beste åkene. god tur

Var der i februar i år og vi hadde POWPOWPOW, all you can eat! Men du bør sjekke værmeldingen før du drar. Er det ingen snø er det ingen stor plass. Men bra uteliv da. Vi betalte 60kr pr natt for overnatting på herberge. Men du må ta taxi til kazprowy gondolen og helst være der før kl 8 om morgenen. Ellers kan du risikere å stå i kø i 2-3 timer. Den beste skikjøringen finner du med 30 min hiking. Men mye bra like ved løypa også som nesten kun du kjører.

 
Annonse
Annonse
Annonse