ski bukse

noken som veit ein bra plass å kjøpe ski bukse???

..sportsbutikk!
Eksempelvis platau i Bergen, eller Oslo sportslager som ligger, ja ganske riktig, i Oslo.

håper dette innlegget ikke var seriøst ment....

vet hvor stramt jeg bør spenne beltet? eller hvor våt buksa må være før jeg kan tørke den? eller hvor stor den må være for å passe?

hehe, kunne ikke dy meg.

det går jo ann å kjøpe en snowboard bukse oxo da.. funker like fett det...

nei, jeg tror nok ikke jeg ville kjøpt snowboard bukse... Sats på en jibbebukse!

håper ditt innlegg ikke var seriøst ment....
sef, går det ann å spøre om hvor man får kjøpt seg en fet ski bukse.. Dersom du synes spørsmålet er så jævlig dumt så drit i å svar på det da...

Hadde ikke innlegget ligget så høyt hadde jeg ikke kommentert. ENIG MED KJELL EDVIN! (Lurer på om spørsmålsstiller er mer opptatt av mote enn å nyte skiopplevelsen?!)

Hadde ikke innlegget ligget så høyt hadde jeg ikke kommentert. ENIG MED KJELL EDVIN! (Lurer på om spørsmålsstiller er mer opptatt av mote enn å nyte skiopplevelsen?!)

det er det dumeste jeg har hørt.. bare fordi en fyr skal ha seg ny buske og spør om forslag om hvor de kan ha noe bra greier, betyr ikke at han bryr seg mer om mote enn om å nyte skiopplevelsen.. må dere faen meg skjerpe dere alle sammen..

ta fatt unger asså.

r

Vadmelsbukse på tilbud på Villmarkshuset. Eller dongeri. Fint det og.

Har hørt at heldress er siste mote nå... Scooterdress str xxxl skulle være fett nok og jibbe i. Så slipper du snø under jakka også... Seriøst altså!!

type toit like a toiger.

Sølv, gull, evt noe som glinser. Gjerne med en kontrast. NB kontrasten bør også glinse rimelig fett...

for info, ring enhver sportsbutikk i alpene med respekt for seg selv!

Det er salg på cubus på fete bukser da....
Eller du kan koble på hjernen å føttene å gå til en sportsbutikk. Ellers så er det noe som heter internett da, du har jo det ser jeg, så istedet for å sende inn slike dustete inlegg, så kunne du jo funnet en bukse på internett !!!!!????

Innlegget mitt var seriøst ment. Du sier at det sef går an å spørre om hvor man får kjøpt seg en fet skibukse. Helt korrekt dette her, men det blir jo like dumt som å spørre om hvor man kjøper melk og brød. Hvis folk sluttet å kommentere teite tråder så slipper vi jo kjapt opp for ting å svare på.

Capice?

Kjell edvin..det du sier nå, er jo at det f.eks er dumt å spørre om hvor det er bra ski forhold i alpene.... Det er bra de fleste steder..kommer ann på hva du ser etter.. snø er det jo nesten uansett..kommer bare ann på hva du ser etter.. spørsmålet her er nesten det samme, bare at det gjelder en annen ting.. Ser ikke ned på deg kjell, men det er jammen meg ikke lang ifra.

Like dumt som å spøre etter bra ski musikk, etter min mening.. Hva er "ski musikk"? Kan jeg dra på platebutikken å spøre etter fet skimusikk? Fins det spesiell skøytemusikk eller kajakk musikk? Er det forskjell på surfe og skimusikk? Poenget med såkalte frisporter er at man skal uttrykke seg som man har lyst til og gjøre som man vil, slik var det iværtfall en gang! Så ikke spør andre om hvilken musikk du skal høre på eller hva slags klær du skal gå i. Det var dagens "moralske" pekefinger fra meg. Trenger du klær så har vi foreks. start.no sol.no yahoo osv.. prøv søkelinjen der! Trenger du musikk kan du laste ned et program som heter iTunes. Der ligger det meste i musikk i alle sjangre fra rap til klassisk. Finner du noe du liker kan du kjøpe musikken eller.....

"spørsmålet her er nesten det samme, bare at det gjelder en annen ting.." Allerede her har du tapt diskusjonen. At du kan si at det er det samme å spørre om anbefalinger av skisted i alpene og hvor man kan kjøpe en skibukse er for meg helt utrolig. Hadde vedkommende spurt etter hvor man kjøper ett spesifikkt merke er saken en annen, men han lurer jo på hvor han kan kjøpe en skibukse. Ser at du nevner at du ser ned på meg, jeg ser ikke ned på deg. Jeg synes synd på deg.

La nå folk spørre om hvor de kan kjøpe bukse, det er da ikke noe galt i det.

Om du er i Oslo kan du kjøpe deg bukse på Bikes&Boards. Der jobber det trivelige folk som ikke er ute etter å bøffe deg.

Det som er galt er at det er noen snørrunger her inne som skal kommentere absolutt føkkings alt som er. Dere kommer til og få det fint om femten år. Da kan dere sitte der og kommentere de teite klærne dere hadde på dere i 2004. Dere er omtrent like morsomme og ha med å gjøre som en kokainhøy likksomgangster på 21 år.

 
Annonse
Annonse
Annonse