ski and surf around the world! tiips!!

Hei! øss e to jente ++, som skal ut på vift/tur rundt 2010/2011 rundt om i verda. Planene var å kjøre mykje ski/snowboard og sørf vedsida. Men probleme e å plukke ut plassane. Er så mange brae plassa rundt om i verda, og vi har begrena økonomi, studentar. Så viss nokon har nokon gode idear tar vi dei imot med opne armar...

e vil kanksje tru at Bali e en fin plass å riese å surfe til, men det e litt verre å plukke ut en plass ¨å stå på ski, kan leite litt rundt å seie fra om e finn noken!

suuupertwink bere å kome med masse tips følksgrin

*New Zealand gir mulighet for surf og ski på samme dag wink

då va den skreve denwink Thanks wink

fleire tips ? cool

vil dere gjøre dette på samme sted eller vil dere dra rundt? Kommer litt an på skikjøringa dere er ute etter også. er dere gira på park eller mere urørt pudder.
Argentina. chile, der kan dere surfe kule bølger, og stå på ski.
ellers marocko. australia. skal dere et sted bare for å surfe og være der litt lengre går det ann å kombinere bali for surf dra videre til new zealand/japan for ski.
kommer jo litt ann på når dere vil dra. noen steder som har litt vinter sessong og noen som har litt bølge sessong. kan være greit å tenke på.

oss ha igrunnen tenkt å reise litt rundt da,trur øss, sida øss første e ute å reisasmilepå jakt etter maaasse pudder smile Men kor det e best å kjøre og sørfe i Argentina og Chile?

i og med at øss kjem til å vere på en plass ei god stond, nøken som veit korleis øss kan bo? Hotell blir vel litt dyrt i lengdasmile Å kor mykje peng oss må rekne med ?

Takk før hjelpa Kristian smilebra svar wink

fordi gresset er grønnere på andre siden av gjerdet.... Dette gjelder spesielt for vesen av lavere intellektuell kapasitet, f.eks hester og sau, men også noen versjoner av menneskearten.

Eller at man i kombinasjon med kombinasjonen (ski og surf) også er ute etter kulturelle og logistiske utfordringer (utenlandsreise)

Poenget er selvfølgelig at om du bor i Norge så trenger man ikke finne fram passet for å foreta reisen du i dette tilfellet ønsker tips som. Akkurat hvorhen spesielt vil jeg ikke si (men jeg bor der).......

men no he det sej slik at ej e verken en hest, sau eller en versjon av den menneskearten med lavere intellektuell kapasitet.

det veit ej gøtt at øss slepp å fare til utlande for å finne den kombinasjonen, bor på sunnmøre, me fjellet og havet som nabo. So akkurat det, treng du ikkje å fortellesmile

svare på at øss vil ut i den store verda e førdi det e gøy å oppleve nye plassa, nye kultura og nye folk! Vør mange plassa i norge på ski, og nokre plassa å surfasmile so grett å få oppleve verda på dinna måten =)

Peace out!

E det noken fleire som he tips om reisemål?
Kor i Canada det e lurt å fare visst en vil kjøre pudder?smile
Å veit dokke om noken buplassa som ikkje e så dyr?smile

Japan har (som regel) massive snøfall. Og en meget annerledes kultur.
Canada også har jo mye snø(som regel, i år stemmer det nok ikke helt for området rundt Vancouver...)

Surf: Stillehavssida av Mexico - Puerto Escondido er en kjent spot der. Se www.magicseaweed.com for tips om surfesteder.

Taaakktaakk før tipsagrin

 
Annonse
Annonse
Annonse