seth morrison

må bare si det at hoppet som han hadde i Focused var det mest syke jeg noensinne har sett. lurte på om det er noen som vet hvor jeg kan få tak i bilde eller en film snutt av det hoppet på nettet. er det noen som har peiling på hvor høyt og hvor langt det var eller?

bare og bøye seg i søla. Det er en råeste på ski evver. Folk kunne sikkert gjort det ene og det andre for å ha evner som den mannen der. Jeg bare forguder han. Han er en STOOOOR inspirasjon for oss yngre skidudes. Lenge leve Seth !!!

men vist faen er han rå.

bare tenk på at denne fyren kjører uten ryggplate eller knebeskyttere... pSyko. Men han var veldig hyggelig å prate med, totalt chill fyr! ;o)

På ski er det ikke andre folk som gjør det seth morrison gjør nå! Det vil kanskje komme, andre folk kan alltids ta triks fra klipper, men bare seth tar 30 meter høys backflips i 80 km/t!

backflipen til chris collins på fjordårets tgr fil er av mist samme cal

Der er det plakat av backflippen hans!! Sinnsykt fet! Strot intervju med han også!
Kjøringen hans på Focused tok helt av! Det er den mannen i verden med mest kontroll utenfor løypene om dagen!
Helt konge kar!!
Kult han var innom Rockefeller i går!

og chill man og henge ut med..
Les litt om mannen og hans ideer..

vi gleder oss til og se han igjen i Norge til RFC!

WWW.BIGTRIX.COM

Men at han kjører uten kne eller rygg beskyttelse er vel litt feil?? Han har en spesial designet beskyttelses dress når han gjør sine stunts ellers hadde det neppe vært mulig heller. Men dog han er helt sinnsyk på ski smile

Men Seth briker ikke mer beskyttelse enn tannbeskytter og hjelm.
Ikke noe Rob Holmes drakt der i gården..

han kjører kun med sekk og spade i sekken. Han har derimot en man fra Daineese som holder på og lage en sekk med integrert ryggplate i sekken!!

men vil vel ikke akkurat kalle det beskyttelse..

Magnus: kommer Seth til RFC?

-

Sammen med Jesus, Martin Luther King og J.F.K!!!

Morrison og flere av Matricks teamet planlegger tur over hit, og om de kommer skal vi ikke se bort fra at de teamer opp og tar turen innom Rølldalsfjellene. Han var imponert over nivået på fler av de norske skikjørerne, og da jeg nevnte Rølldal Freeride Challenge synes han det hørtes fett ut! Rfc går også av stabelen samtidig som gutta skal filme oppe i Nord.

Matricks teamet kommer!smile
Du må nå vel mene Matrix!
The agents on skis..

Seth er ingen "billygoater", som f.eks Shane McConkey. Tipper nok McConkey har mer brukt for beskyttelse enn Morris, som ikke liker "billygoater" linjer.

Det er det fine med frikjøring, man kan sette sitt personlige preg på linjer man velger.

 
Annonse
Annonse
Annonse