seth morrison..he"s the man!

Noen som har sett lyngsalpenebackflipen til morrison?..har bare sett den på bildet? Den var ikke med på chronicles dvdn...ikke bra. Det er vel det sykeste noen har gjort på ski..? Hvor høy er den klippen? Ser jævli høy ut...40-50meter?

SNakket med Endre Løvaas på Rockefeller i høst.. Mente den var i overkant av 30 meter.. Men er jo drøyt nok det..
Er jo med på Focused, da..
Møtte Seth backstage også... Meget kul og avbalansert fyr.. Ikke helt kjipt å slå av en prat med den mannen, nei..

skulle gjerne møt morrison for å slå av en prat ja. Rå fyr...og funky hår harn jo også. Men lander han på beina..eller skikkelig tryn? Kjører du ski selv forestn?..har nettopp kjøpt meg ski. Et par billigski..twintip. Gleder meg til å komme ut i bakken? Tips til en nybegynner?

han er helt konge...
jeg var heldig og vant et par signerte sethpistol ski på rockefeller i høst overrakt av the man himself...
fett....

Candide Thovex er den feteste jibern av dem ALLE. Han går bare så sinnsykt høyt, har teknikk og full kontroll! Aller som er inn sporten er enig med meg i det.
Men Seth er jo vill han og da....men amerikanerne er spesialister til å hype seg opp i uannte høyder.

enig.. candide er kongen.. stilen hans er RÅ! bare så synd at han antakeligvis er ute for resten av sesongen med skaden sin..

Candine er helt klart konge jibber! Seth Morrison er hardbarka frikjører, han drar alle triksa sine fra klipper eller out in the woods kickere! Går ikke ann å sammenligne de to! De er konge i hver sin gren! Kjøpte meg The Seth Pistol er for 3 uker siden. OH YEA! Konge pudder planker! Enig du som vant dem rockefeller!

Roger han står som en påle!!! I det han lander blir d helt stille i hellikopteret og når pudder skyen legger seg ser du han er på vei i fult driv og syk fart videre!! HElt sykt å se på! Kilppet har jo vært på Nrk x anntal ganger! Der får du se det og i Focused pluss masse annet drøy er jo der!!
Kjøp deg filmen og du ser hvor syk han er!!

Bare dropp å farg håret som han blir litt dumt grin

morrison er kongen. candide er også syk! kommer msp til å filme i lyngen i år også?

enig i at amrisene er eksperter i å hype ting ut av proposjoner men Seth er bare ikke hypet, den mannen leverer så sinnsykt at jeg ikke får sove selv etter kun å ha sett han kjøre på skjermen.
Har møtt han selv og han er helt kul.

candide er jibber
seth er frikjører, hvordan fikk dere candide inn her? ush!
Seth er vel kanskje ikke best, men det mest umenneskelige frikjøreren som finnes

Er han franske guttungen syk? Hva er det som feiler ham da? Noe alvorlig fansen bør vite? Kidsa bør jo skånes hvis det er noe venerisk?

Han har ødelagt kneet....tok det i Høst...er ikke tilbake før neste vinter!

ingen over ingen ved siden av; Seth Morrison er RÅ!!!!! En ting er at han drar på noe inni helvete, en annen ting er at han KAN KJØRE PÅ SKI!!! Mannen er god rent kjøreteknisk sett og det er det ikke så mange som er!! En ting er å kjøre fort, gutse og kjøre 11èr, en annen ting er å ha god teknisk kunnskap.. Vel Seth the man ruler på dette område og det er en fryd å se han kjøre!! Har flere dvd filmer med han og nyder i fulle drag... Håper han holder koken i noen år til men det er vel tvilsomt med det tempo og dra på humøret han legger opp til.. SETH IKKE DØ, PLEASE!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse