serre chevalier

hei.
Har tenkt meg en måneds tur til serre i vinter, noen som har tips ang. bosted??

skal du nedover i februar bør du skaffe bosted i god tid. dro nedover i feb. i fjor. og endte opp m en leil til 14000 for 3 uker som siste alt. dumt! det enkleste og beste er å skaffe leil. i villeneuve( 1 av 3 landsbyer i sc.) Her bor du lettest tilgjengelig bra kjøring, uteliv og folk. monetier er stedet du kommer til å henge ut når du er på fjellet. husk at i mars, april begynner det å minke på snøen. p.g.a den sinnsyke sola som står på stort sett hele uka i serre. digg sted!

Når vi var der bodde vi nede i Briancon, så vi måtte ta bussen opp til de øverste skianleggene hvor det er best snø. Men siden bussene går veldig ofte var ikke det helt det store problemet. Prisene kan nok være litt billigere der. Vi bestilte faktisk rom gjennom en engelsk turoperatør, som jeg dessverre ikke husker navnet på. Men det var MYE billigere enn å bestille i fra Norge.

Vi fløy til Torino og tok buss over til Briancon, noe som viste seg å være mye billigere, selvom det var en liten melkerute for å komme seg fram og tilbake. Men er man studenter så sparer man der man kan.

 
Annonse
Annonse
Annonse