seks måneder i Whistler, B.C., Canada!

Vi e to kompisa som skal bo i whistler fra Desember til Mai å bare cruise pudder å lage videoblogg. Vi har ikke skaffa oss nå sted å bo enda og håpe det e nån som har nå gode tips å komme med i forhold til det? Kanskje nån som faktisk vet om en relativt billig og bra plass å bo? Andre råd å komme med? smile

Takk på forhånd

er å tenke på at det er OL der neste år. Vet ikke om 2010 er det rette året i Whistler med andre ord.

Hvis vi ser det fra boforholdan si sie så e det nok negativt for oss at det skal være OL. Det gjør det nok helt klart vanskeligere å finne et sted å bo. På den andre sia så kan det kanskje gjøre pudderkjøringa bedre i den perioden det arrangeres olsmile

det er ikke så dumt, om dere finner dere crib og evnt jobb om dere ikke har æsn full av cash, fordi det er mange reportere osv, som bare vil ha et sted å sove, jobbe og evnt ete, som du kan få endel cash av om du er snill å gir de tak over hode, bare et tips som du burde tenke på som jeg ar sett etter mye lesing rundt forbismile
go tur

Strålende smile Takk skal du ha!

Herregud så æ glede mæ til å dra nu. Det eneste som står i hodet mitt for tida e dyp snø!

Å tro at dere får pudderet får dere selv i Whistler er vel som å tro på julenissen. Jeg tror ikke jeg har besøkt noe sted der fjellsidene har blitt sporet opp raskere etter åpning i etterkant av et snøfall. Greit at det er store arealer, men det er også masse folk. Og køer! Nærhet til storbyer og masse turister, ikke minst i en OL-sesong, bidrar til det.
Hvis jeg hadde hatt valget så hadde jeg nok satset på et mindre anlegg i indre B.C.

Skjønne ka du mene smile Men en kjent sak e at ikke alle gidd å samle høydemeter for å få bedre forholda. Va for eksempel i val d'isere i fjor. Hadde ikke snødd på tre uke. Kjørte pudder hver dag, kun fordi æ gidda å klatre videre opp i høydensmile

Er ikke sa mange ekstra hoydemeter du kan klatre, men be noen kjentsfolk vise deg Kybers/Million Dollar Ridge (er ihvertfall fint en liten halvtime etter at Peak har apna) og Corona Bowl (her ma du ha skredsoker++).

Herlig. Takk for tipset: wink

Kybers er tingen vett, dette er ikke Kybers, men under Creekside gondolen du må ta opp etter å ha kjørt Kybers.

Ellers ganske uenig i at "Er ikke sa mange ekstra hoydemeter du kan klatre.."

Går du opp fra blackcomb galcier er det massevis av linjer og topper, fra 30 min til 4 timers turer. Her bak er fult skredsøker, spade, søkestang, medlemskap i norsk luftambulanse og fjellvett obligatorisk!
- chrs: du må tas med på en rundtur en gang!

Det er nå sånn at Whistler ikke kan sammenlignes med alpene. Her er det mye større kamp om snøen. Dere finner snø, absolutt, men det krever mye mer en Val d'isere. Åpne områder midt i anlegget er sporet opp etter 30min-1time, mens Harmony, Sapphire, Ruby og Flute bowl holder lengre. Kybers og million dolllar ridge er stort sett skogkledd. I kybers må dere ikke kjøre for langt bak... havner dere bak fjellveggen og ser rett frem mot sjøen baki der er dere for langt innover, da lønner det seg å ta av seg skiene og gå opp hvis dere bare har kjørt 1-200 høydemeter ned, fordi det tar fort 4 timer i gå ut dalen nede, så taxi osv.

Når det gjelder overnatting skal dere være advart. Jeg har ikke oversikt over sesongen, men Whistler er i utgangspunktet vanskelig med overnatting. Couchsurfing er et etablert fenomen av opplagte grunner; Mye folk, og lite plass/dyrt.
Nå er det OL sesong, og under OL kommer det til å bli voldsomme tilstander. Her er det mange rike amerikanske, japanske, canadiske og europeiske familier som vil ut på tur, og alle mine venner som eier hus eller leilighet i Whistler leier de ut under OL og sikrer seg på den måten en solid nedbetaling på huslånet.

Noe jeg klart ville vurdert er å se på muligheten for å reise til interior BC mens OL står på. Det er mange muligheter for rimelige turer her, samt oppleve noe annet enn bare whistler.

En mulighet i så tilfelle er å sette inn annonse i Pique magazine om at dere er to pers som vil leie hele sesongen utenom OL-tiden. Betal litt ekstra for annonse og få bra med tilbakemelding. Godt om hele Whistler leser Pique.

Det er selvfølgelig mulig at dere klarer å finne et krypinn til en bra pris likevel. Skal dere ikke ha bil må dette være innenfor bussrutene som går til Emerald i nord og Tamarisk i sør.

Uansett hva anbefaler jeg å sette innen rubrikkannonse i Pique magazine! www.piquenewsmagazine.com

- men er snøen kjip finnes heldigvis High level parken! saaaker

Lykke til kara!

Sitat A.B.Amble

Bildene kom jo ikke med, men det var disse her to som skulle med:

under creekside gondol: http://2.bp.blogspot.com/_xRMnmmn1xZw/R-wPSEavA8I/AAAAAAAAAWk/m8ef1jsjALQ/s1600-h/Whistlerpow.jpg
high level parken: http://1.bp.blogspot.com/_xRMnmmn1xZw/R8aCOHzE9bI/AAAAAAAAAVc/Y4CYYMTulDc/s1600-h/rollover01.jpg

Herlig info. Har skjønt at det blir beinhardt å skaffe sæ boplass og at vi kanskje skal ha andre og mindre steda i baklomma. Vi blir etter stor sannsynlighet å bo hos en bekjent de første uken for å finne bo i den tida. Går ikke det så må vi vell bare fløtte til en anna plass.

vel, vurder annonse i pique uansett... gir veldig bra tilbakemelding!

skal se på det. e det lokalavisa i whistler eller nå sånt?

Ah, så det nusmile

Turen der høres helt sinnsyk ut! Jeg vurderer selv sterkt overvintring i USA, Breck, men er veldig usikker på hvor mye CASH $$ som er nødvendig?? Hvor mye beregner dere gutta, per måned?? Jeg skal ikke være der lilke lenge som dere, men blir nok i alle fall 3-4 måneder..

Æ e nok ikke rett person til å svare på kor mye man bruke på en måned, med tanke på at æ ikke har vært der ennu. Sånn som æ ser det så e det ganske opp til dæ sjøl korr mye du skal bruke. Man må vell helst være innstilt på å leve så billig som mulig. Vi reise over med ca 80.000NOK og blir der fra 27. desember til midten av Mai ca.

Kommer ikke til å leve highlife hele tiden, men 80000 går bra. Og, det lønner seg virkelig å handle varer andre steder enn i whistler village. For der er det dyrt.

Brech koster også cash, ikke akkurat rimelig.

Desto fler mnd jo billigere hver mnd, så.

riktig riktigsmile

Da har vi bestilt flybillettansmile Avreise 26. Desember, tilbake 14. Mai, som betyr at oppholdet desverre blir kortere enn planlagt :\ Menmen.

 
Annonse
Annonse
Annonse