sekk

halla! jeg trenger en sekk med godt bæresystem. den skal være ca 30-35 l. Jeg har en sekk på 25 men den begyner å bli ganske sliten og liten. Sekken skal brukes til dagsturer, topptur og skolesekk. jeg er ca 165 høy.

Hvis du skal ha en sekk som er god til alt du nevner, må du inngå et kompromiss. Skolebøker sliter veldig på sekken vet du. Anbefaler å skaffe en billig og slitesterk skolesekk og kjøpe en bedre mer teknisk tursekk!

skolebøkene kan ligge igjenn hjemme

Dette er en kjempesekk både til skole og topptur. Masse festemuligheter og smarte løsninger. Du får den både i 26 og 32 liter avhengig av høyde. Koster ca 800

er kjempefornøyd med min (har prøvd flere typer)!gode egenskaper er: glidelåsåpningen i ryggstykket (du kommer enkelt til innholdet i sekken selv med skiene festet), sekken er lett (800g ?) i forhold til volumet 32 L (som er akkurat passe for toppturer/dagsturer med litt ekstra stash), 3 fetemuligheter for ski (A- feste, diagonalfeste og begge skia samlet vertikalt på midten).

Imidlertid er kravet ditt om godt bæresystem ikke innfrid. Jeg laster tungt og sekken er god å bære, men hoftebeltet er bedre på mange andre sekker. Jeg ser allikevel ikke behovet for vodsomt godt hoftebelte på en så liten sekk (hvor tung kan den bli fullastet?)

søstra her den. jeg liker den ikke. det er mange upraktiske festemurligheter som ikke funker så veldig bra, 4 rare rom som ikke funker til andre ting en isøkser. de tar opp mye av plassen. den passer ikke ryggen min veldig bra. og ryggopninga er ikke så oversiktlig som de skal ha det til. men grei nokk.

Black Diamond Revelation 35, eller
black diamond Sphynx 32
er det noen som har erfaringer med dem?

IKKE TIL BØKER!!!IKKE TIL BØKER!!!IKKE TIL BØKER!!!

har den.den er helt sjukt god

 
Annonse
Annonse
Annonse