salg på arcteryx?

Pleier det å være salg på arc'teryx i norge? hvor mye pleier det å være avslag på i såfall og hvor?

Er det også mulig å gjøre et kupp på backcountry.com? hvis de hadde slått av litt på prisen (499$ på alpha SV) så ville man spart mye....

klart det er mye å spare i utlandet. Spesielt på disse fjellgreiene. Flere steder å sjekke ut. Dersom noen ikke sender internasjonalt kan du bruke www.magnum.no .

www.usoutdoor.com
www.moosejaw.com (veldig bra service)
www.bentgate.com
www.bcstore.com
www.rei.com

++flere (sjekk www.arcteryx.com)

osv. ofte salg på et av stedene. Husk at pris til norge blir:
(pris på klær+frakt)*1,137*1,24 er du heldig slipper du unna tollen på 13,7% (går som regel greit dersom du bestiller noe vanlig skiutstyr samtidig.

forøvrig er vel momsen nå 25%

Arc er svært sjelden på salg i Norge. Du skal være godt motivert og ha betydelig tålmodighet i kombinasjon med flaks for å komme over noe relevant og billig.

Bakgrunnen er at sortimentet til Arc ikke blir umoderne fra en sesong til en annen, slik at butikkene kan hente tingene fram igjen neste sesong uten å tape penger. I tillegg kjører Arc samme policy som Oakley, butikkene skal følge veil. pris slik at det ikke blir prispress på varene og eksklusiviteten opprettholdes. Butikker som bryter med dette får problemer med importøren/Arc ved neste bestilling.

Opphørssalg og konkurser er selvsagt utelatt, så her kan du være heldig. Ved Sportco-salget i høst kunne man få Arc med 30-50%, men slike ting er sjeldne da.

Den beste måten å spare på er å bestille fra USA når nettbutikkene har tilbud, samt be de sende det som gave (da unngår du moms hvis du er heldig).

Ta kontakt med brattlende. De sendte nettopp ut et tilbud til sine faste kunder( JA, meg også!) Der er det noen Arc produkter. Kanskje du kan henge deg på?

de fleste nettbutikker i USA og Canada (billigere å kjøpe Arcteryx fra Canada btw) sender ikke som gave. Et godt tips er å få deg en "venn" gjennom et forum som du kan sende skitten til. Så poster han det med USPS (Posten i USA). De fleste nettbutikker sverger nemlig til private fraktselskaper som fort blir dyrt på små tøyplagg. Dermed har du fått deg en Alpha SV jakke (hvis du er heldig med litt salg ol.) til mellom 2 og 3 tusen kroner. Alt i alt, halv pris av hva det er i Norge. Dersom det blir problemer med jakken sender uansett butikkene i Norge de til Arcteryx i Canada for reparasjon, så du kan like godt sende det dit selv. SÅnn er det med den saken.

 
Annonse
Annonse
Annonse