ryggskinne...kjøpes for hvor mye?, og hvor?

hvor mye koser ryggskinne? Hvor er det billig å kjøpe det?..beskytter den nakke også?

Pris fra ca 500 (lita skinne) til 4" ("cross jakke"wink. Beskytter ikkje nakke, og skal heller ikkje gjøre det - stikker den for langt opp kan den skade nakken ved fall. Kjøpes i sportsbutikker eller ei MC sjappe. Sjekk f.eks. http://www.dainese.no/

Jeg har sett flere modeler for salg i svinesund, sportsbutikken ved Nordby. Jeg kan på det varmeste anbefale å kjøpe slike ting i utlandet. (Så toppmodellen fra Dainese i Val D"Isere i fjor. Kostet halvparten. I tillegg var det mye snø der... )

en som er beregnet for motorsykkel. jeg bruker selv det, og den er det mye bedre støtte på og den dekker hele ryggen liksom. jeg har en outtakes som kosta 1000 spenn for ett par år siden.

Vest med Ryggplate . Vunnet flere tester i div. MC blader. Koster ca. 1000 kr. Meget behagelig å ha på. De selger den på Hot Rod i Trondheim. Nå er det 25% på de også.

er det riktig at en ryggskinne som er laget for MC, tåler kuldegrader? Ifølge ansatt hos Daineese er ikke MC skinnene å anbefale, fordi de har en tendens til å bli sprø (i plasten). Hva skjer så når en tryner, jo den kan gå i tusen knas. Anbefaler derfor en skinne beregnet til skikjøring.
Det var det jeg ville si....

Hvor kaldt blir det egentlig undre jakka de når du er ute på ski? Jeg har aldri opplev mange kuldegrader der iallefall. Det er vel mest gimmik de bruker for å selge plater. Men har lite tro på den teorien deres iallefall. Om motorsykkel platene ikke tåler 10+ bør vel alle holde seg unna dem

 
Annonse
Annonse
Annonse