reiseforsikring

skal til Canada for å stå på ski i februar og trenger tips om reiseforsikring. Må jo dekke offpist-kjøring og såkalt "uforsvarlig ekstremsport"...

Du kan jo starte med å sjekke vilkårene der du har reiseforsikring i dag...

Eg har reiseforsikring hos europeiske gjenneom jobben. Denne dekker offpist også seier dei hos europeiske. Dette vart gjeldane frå i 2007. Før så måtte vi der også ha tilleggs forsikring.

God tur !


Streken

Gjensidige er rocknroll.

Jeg ser du skriver februar, så reisen blir da muligens kort. Men som et generelt råd vil jeg nevne at f.eks. Europeiske har en maxtid på 45/60 sammenhengende dager, avhengig av kundeforhold. Lengere tid i utlande kan betales med ekstra pr dag.

Har god erfaring med Gouda reiseforsikring. Men man må vel uansett dobbelsjekke vilkårene som du nevner, slik at en ikke får noen uheldige overraskelser hvis uheldet skulle være ute.

Hadde Gouda reiseforsikring da jeg var på jorden rundt reise for 3 år siden. Sjekk dekningen for alle de aktivitetene du har tenkt til å drive med. Hvis uhellet først skulle være ute vet jeg av egen erfaring at Gouda fikser biffen!

Les mer på: http://www.gouda.no/

Hei igjen, og takk for svar på spørsmålet mitt. Jeg har valgt Gouda reiseforsikring fordi de er de eneste (etter det jeg har fått sjekka ut) som dekker all slags offpist-kjøring. Gjensidige så også tilsynelatende bra ut, men da jeg ringte og snakka med dem viste det seg at de ikke dekker ulykker når vi kjører "uforsvarlig" (som er et relativt begrep) og når vi kjører forbi sperringer Skistedet har satt opp (og hvem gjør vel ikke det av og til..?).
Min erfaring er at man er helt nødt til å ringe forsikringsselskapet og spørre konkret om hva de dekker og ikke dekker, for hverken deres nettsider eller vilkår er helt tydelige når det kommer til stykket.

Men en telefonsamtale er ikke til å stole på sad

Jeg var for to år siden i telefonkontakt med to forskjellige personer i ett og samme forsikringsselskap vedrørende bilskade og fikk to bastante men forskjellige svar.

Tror egentlig jeg fikk dekket mer enn jeg hadde krav på grin

 
Annonse
Annonse
Annonse