"Ekstremsport" på NRK - Bedriten produksjon!!

Ok, first things first: fin ide, og programmet må bestå siden det er det eneste av sitt slag på de vanlige kanalene. Men kjære NRK, prøv da å få inn noen folk som kjenner miljøet bedre enn de folka som jobber der i dag! Ja, ok, de får tak i de rette utøverne og rapporterer fra en del viktige begivhenheter, men dere må få opp kvaliteten på produksjonen! Shabby klipping med korte "støt" av musikks om for det meste høres ut som de rota fram i containeren til Free Record Shop... Kom igjen NRK! Tør å satse litt da... wink

Jeg synes NRK har gjort en fin jobb jeg da.
Men jeg er jo bare fornøyd så lenge det er noe å se på.

Jeg synes det er tøft at den gode gamle konservative statskanalen satser på ekstremsport! NRK er, etter min oppfatning, den eneste kanalen som viser sport som strekker seg litt utenfor det mest komersielle.

Joda! Alt mer en ingenting er bra, men det lille de kom med var ytterst marginalt. Håper de tør ta hardere i ved neste anledning.

La oss ikke gi NRK tyn nå, for at de tør å ta tak i noe annet enn fotball. Sportsmessig er fatisk NRK den eneste interessante tv-kanalen i Norge, nettopp fordi de tør å omtale andre sporter.
Jeg syns ikke vi skal motta dette storveies synet på sport ved å gi dem tyn for feil musikk eller at de ikke vet forskjellen på trase og slopestyle-course.

Takk til NRK for at dere forstår at vi driver med andre ting enn fotball og langrenn i Norge og verden.


Redaktør, friflyt.no

For all del! Bra at de tør! Men prøv hardere neste gang så kanskje det ikke ser ut som noe medialinja på en videregående skole kunne laga. Hvilken musikk man måtte bruke spiller egentlig liten rolle, men et klipp som begynner og bryter av brått midt inne i et riff er for jalla. Slapp og lite engasjerende filming av folk som ikke helt ser ut til å vite hva de filmer faktisk går ut på etc. Mye oppmerksomhet viet til turen ned til hoppet, men så klippe halvveis ute i det!?

Jeg syns overhodet ikke at det er nok at det å gjøre litt mer enn ingenting kvalifiserer til skryt. Det kvalifiserer om noe til mindre tyn enn dersom man virkelig ikke gjorde en døyt. NRK er på mange måter rette kanalen for å ta tak i "ekstremsport" og gjøre det mer tilgjengelig, så jeg håper virkelig de tør gjøre en bedre jobb neste gang.

 
Annonse
Annonse
Annonse