problemet med snowblades?

Har hengt litt rundt i forumet en del nå og lest mye negatift om snowblades. Mange av vennene mine står på flisene og jeg kan ikke se at det er sååå stort problem.

... men det holder ikke i lengden lille gutt! Alle som kjører snowblades kommer til fornuft når de blir litt eldre og tørr bak øra. Men folk får drive med det de liker best, om de har valgt riktig? neppe...

men de som kjører på de. tullinger hele gjengen.

... risikerer man å bli kjørt ned av blade-folk når
man står i ro og blade-tullingen ser deg 100 meter
før han når deg? Kan ikke tullingene svinge? Ser ut
som fulle kråker når de prøver å svinge!

Det er ikke bladesene i seg selv som er problemet, men mange av de som kjører dem. Bladesene er så lettkjørte at de åpner for terreng som ferdighetene egentlig ikke tillater. Derfor de fulle kråkene. Hvis du derimot skulle se en god skikjører på blades får det et annet perspektiv, det er svært god slalåm/carving trening. Klarer du å holde skjæret hele tiden er det helt rått. Selv holder jeg meg mest i pudderet, eller unntaksvis på racingski rundt hovedstaden. Men jeg har et par nye blades som venter på meg i kjelleren. Guttungen har tatt de gamle. Foreslå heller for idiotene/kråkene at de tar seg et skikurs/privattime for å lære seg teknikk. Det er det de trenger.

D e alt ej he å sei

 
Annonse
Annonse
Annonse