problem med nye T1

kjøpte nye T1 før jul. go gang fiskestang. trodde jeg. når jeg så skulle kjøre med dem for første gang, var det nesten umulig å få de inn i bindingen!! tuppen er rett og slett for høy i forhold til bindingen (cobra). har vært på shop"en med dem nå, hvor de skulle forhøre seg videre.
prøvde også på linken og R(6?) hvor problemet var det samme. linken er dog noe bedre pga. step in, men likevel et problem.
må jo slite noe j*vlig både for å få dem inn og ut av bindingensad

noen som har egne erfaringer/løsninger på problemet?

tenkte kanskje å file litt av tuppen... vi får se...

Ikke værre enn å ta med seg et skyvelær i butikken og måle tykkelsen på skotuppen din i forhold til de andre nye T1 butikken har. Er din skotupp tykkere enn de andre så er det rett og slett en liten feil produksjon fra Scarpa. Noe som kan forekomme. Ellers er det ganske vanlig at det er trangt og litt jobbing å komme ut og inn av bindinger med nye sko. Telemarksko krever noen dager med innkjøring før de fungerer optimalt.

prøvde et par andre (samme mod/årgang) på shoppen, og det så ut som problemet var det samme med dem.
uansett skulle shoppen ringe litt rundt og forhøre seg over helgen, så får vi se hva som skjer...

takk for inspill. (setter pris flere ogsåsmile

kjører t1 + r8, ingen problem.. så det burde jo funke.

Jeg har hørt at T1 er prodsert slik med hensikt for at den skal tåle mer slitasje og vare lenger.

det er tildels store forskjeller mellom de forskjellige skoprodusentene. Tupp og binding vil tilpasse seg etterhvert hvis du bare bruker utstyret, men hvis det er umulig å tuppen inn i bindingen så kan du hjelpe til med litt sandpapir..

 
Annonse
Annonse
Annonse