pris for skibukser???

ca. hvor mye er dere villige til å betale for en
skibukse.. vurderer noen til 2300,- er det for dyrt syns
dere??

kjøpte selv til 2100 kr i går.

men du må nesten opp i den prisen for en bukse som fungerer som den skal på fjellet. Du kunne kanskje funnet en tilsvarende bukse til rett under 2k, men jeg mener ihvertfall at det er greit å spytte i ett par hundrelapper ekstra for å få noe man trives i. Bare løp og kjøp du, du kan jo tenke som meg når jeg handler dyrt og til tider "unødvendig" utstyr: Det er vel bedre å kjøpe noe matriellt enn å kjøpe øll for alle penga?

Husker godt at jeg blåste 2600 av studielånet på skibukse i 1996. Buksa holdt i 8 sesonger. Duckt-tape holdt liv i den lenge og den hadde nesten blitt en god venn da jeg endelig innså at buksa måtte dø sist sesong...

buksa æ har kosta 10000... kjøp tvært!

jeg kjøpte nå norges kuleste bukse til totusen spenn her for noen uker siden jeg så... trenger ikke blåse ALTFOR mye for å få noe fett. kommer helt an på åssen merke man kjøper.. arc'teryx f.eks. er jo svinedyrt.... men så holder det vel muligens lenger en "skibum" også får en håpe..

kjøpte en dritfet camo quicksilver bukse på white water nå nettopp.

Hvis du skal ha en ekstremt god skallbukse så er det ofte du må ut med mer enn 2300... men så er det jo ikke heller sikkert det er det du skal ha... hvilken bukse er det? slå til hvis den passer deg og ditt bruk...

Oakley Mace Pant med white camo til 2500 i dag, den er uuuurkul!

..ikke så fet som min Helly hansen centro pant i denimfarge... den er fet som mordi på en blåmandag..

håper for din del at buksa di ikke blir like fort skitten som snøkamoene i forsvaret. kjipt å miste en pommes frites med ketchup på buksa når buksa er hvit, for å si det mildt. hehe.. lykke til!!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse