pocet rocet

pocet rocet 2005 mod pris???????????

sikketr ikke så dyre

PR er old school, finn noe annet.

er ikke mye "oldschool"! PR 2005 modellen er fet

5500 - 6000,- PR er ikke en old zchoole din idiot, Bør ha øitt mere peil før du utaler deg: Du må bli tørr bak ørene før su utaler deg om noe!!

Lær deg å skrive, jævla analfabet.

enig...jævler alle sammen

Pocket Rocket vil koste 5500kr (veil) u/bindinger,sinnsyk god jibbeski for storfjellet og for kjørere som veier lite,altså mindre vekt-en bedre ski!!

er vel my lik atomic sugar daddy? de har jo nesten de samme målene...

PR og sugar daddy er ikke akkurat sammenlign bare.. Pr er myk i ski- virkelig myk. Mens SDaddy er stivere og mye mer stabil. Det har ikke skjedd noen ting med pocket rocket siden den kom for 4 år siden( BORTSETT FRA LAKKEN IÅR). derfor kan nok noen kalle den old school.. Vil kanskje si det er en veldig god fatski for jenter.. vet mange jenter som liker den også... vil du ha en ski og dra på med og du veier over 65 kilo så finn deg noe annet. det er nok av ski og velge mellom..

Som de fleste andre Salomon ski er Pocket Rocket ikke
særlig god. Den funker greit hvis du står på ski 5 dager i
året, men ellers vil den enten altfor fort bli myk eller
knekke. Kjøp heller Seth Pistols, eller LINE Mothership som
nok er den beste fatskien.

jævla missfoster av ei kjærring. PR er faen meg ikke mye old school!!! dra til helvete din bitch, du veit ikke noe om ski

Hva i all verden er old school nå?
Herregud, det har bare vært marginale forandringer på skiene de senere årene? De forandringene som har kommet er kun for å tyne enda mer kroner ut av tullinger som må ha nytt utstyr hvert år.

 
Annonse
Annonse
Annonse