piercing

er det fet med piercing i øyenbrynet??når du står på ski`?

Men hvor praktisk
kommer an på hva smykke du har i. Jeg hadde først ring, og det kom etter min smak for mye i konflikt med skibrillene mine. skifta til en liten barbell, og den var aldri i veien...

Hvis du skal ta, så ville jeg tatt nå, så den får gro før du begynner med skiaktiviteter.

Ikke vits å stikke unødvendige hull på seg selv spør du meg. Spesielt upraktisk er det vel å ha eksponerte hull med metall i. når mann er ute i -10°C og kaldere blir metallet veldig digg å ha "i" kroppen, og huden rundt får fine og svært praktiske hvite prikker, som du kommer til å ha mye glede av i etterkant.

Kjør en fatski gjennom nesa. da snakker vi piercing spørrumei

Personlig ville jeg spart meg for det, jibber... Og hadde ikke satt stor pris på om kjæresten min kom med en piercing i øyebrynet. Men du har ikke vurdert sånne utvidete hull i øret da? Det er faktisk ganske fett.

Har du vurdert å skaffe deg en rød nese og en spraglende outfit??? Tror nok det hadde passet bra til et premie-esel som faktisk må rådføre seg med et forum før han trekker den uhyre drastiske beslutningen det er å ta et fuckings hull i ØYET,.... ett ord til deg IDIOT.

kritiker...

jeg personelig syntes det var jævelig og pierce meg..hvertfall når du skal stå på ski..

Hva har pearcing med ski å gjøre da?
Har selv pearcing i leppa å den har jo ikke noe som helst med ski å gjøre, og den blir heller ikke noe kald ute i kulden ennda den står midt i trynet mitt wink

Ta pearcing som du syns det er kult du, er alltid uvannt til å begynne med, men det venner du deg til...

Piercing i øyenbrynet ser bare helt ape ut da!!! huffameg... Fjortissmote!

....er det som gjelder! drit i motepiercinger i trynet og i navlen. det desidert feteste er et par schwære gullringer gjennom penistrengen og pungen!da er du tøff da!

...har aldri vært fett. Kanskje for ei uke i 1999.
Eller kanskje om du kjører rundt i en bmw 320 cab å syns d e kult å stripe håret å ligge runde på runde i solarium..

Men for all del. Pierc i vei

er det ingen som kjønner at han kødder!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse