patt!!

Dere gutter(også det andre kjønn)som kommer i bakken med tipp topp utsyr og som ikke greier å prestere en 360 engang blir bare så patetisk. Okei, nå kommer den som føler seg støtt til å si "Vi har råd, så vi kjøper" Men hvorfor? Fordi dere skal være kule? Det hele blir bare enda mer latterlig viss dere i tillegg forlanger pene skijenter. Jeg holder meg heller til ujålete barske typer.

hvorfor skal vi som ikke er bagavet med kordinasjon og balanse som jibber i verdensklasse kjøpe oss dårlig utstyr? Skal vi liksom bevist kjøpe oss dårlige ski, stygge klær og styre unna alle damer bare fordi vi ikke tar de råeste triksa?

du sa det, gotama

Tilløp til bitching fra jenter her, det er noe nytt. Skal du lage en skala da, setter du 360, da kan du ha sånne ski og sånn jakke, setter du Rodeo får du ha Armada, og setter du Mongo Yo-flip to open a coke with your nose kan du ta meg i toern på afterskien?

Folk får ha hvordan utstyr de vil for min del, jeg tror alle ser hvem som er gode, hvem som er middels, hvem som er raua og hvem som henger i bånn av anlegget og poser

 
Annonse
Annonse
Annonse