østerrike og kjøp av ski....

skal kanskje til Kaprun i vinterferien og lurer på om noen vet om det går an å kjøpe nye ski der?????? er det forresten noen som har vært der???? er d billig????
håper på svar...

Jeg var i Ischgl i januar i fjor og kjøpte ski der. Ca halv pris i forhold til Norge. Var ikke noe stress å få de med hjem til Norge. Traff ikke en eneste toller på Flesland.

Heisann!
Var i Kaprun forrige vinter, og ja det er billigere enn i Norge. Regner m du skal bo i Zell am See omraadet, i selve kaprun er det lite butikker, saa dra t Zell for aa shoppe. Problemet var utvalget; enromt mye carvingski, men fetere off-pist modeller var vanskeligere aa oppdrive.

det høres bra ut spesielt siden vi tar buss.. tror jeg... halv pris sa du.. dette lukter det fete ski av. heheheh.. var det bra der???

Hei igjen!
Hadde noen vannvittig bra dager i Kaprun rundt nyttaar ifjor naar alle andre oesteriske annlegg ikke hadd snoe. Det regnte i Saalbach og Zell am See mens d kom pudder i Kaprun. Det eneste minuset med Kaprun er de evinnelig koene; du maa taa gondol for aa komme opp til selve ski omraadet saa her er det vannvittig koe, loenner seg aa vaere tidlig ute!!! Naar du foerst er kommet opp er det noe bedre, men noen av gondolene har koe dagen lang, feks den opp til toppen av kitzsteinhorn! Omraadet byr paa mye bra skikjoering!! God tur!!

 
Annonse
Annonse
Annonse