øst europa

Noen som har erfaringer og dele om skikjøring i øst europa...?
helst polen eller russland.

Jeg var i Elbrus i vinter, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fikk svært mye for penga. Skal man til Russland, får man ikke bare vanvittige skiopplevelser men kulturopplevelser man må lete lenge etter! Jeg oppfordrer deg på det sterkeste å ha med tolk, ellers vil du veldig sannsynlig bli rundlurt. Du kan dra uten også- men da må du belage deg på betale middagsmaten til tollerne i over èn måned framover. Men mitt inntrykk, er at man får mye mer for penga hvis man velger øst-Europa i fordel til Alpene.

Hei! Driver og planlegger en Alpetur her, men har en kompis som bor i Polen som gjerne vil dra oss med til et skisted der, så det blir nært og billig for hans del. Noen som har erfaringer herfra? Rynker litt på nesa når jeg hører skiferie og polen i sammenheng, er det med rette???

Var i Zakopane i påsken i år. Var ikke det helt store så sent på sesongen- for det var altfor lite snø der. Men ellers så er det et helt greit anlegg, men jeg drar ikke tilbake dit, for å si det sånn. Men dersom det er et økonomisk spørsmål, så er det jo sinnsykt, nesten latterlig billig der.

jeg var i polen på klassetur, det var SYKT billig, det kostet 2 kroner for en sjokolade, en middag kostet ikke mer enn 10 kroner,,,,,SÅ POLEN ER BILLIG

 
Annonse
Annonse
Annonse