oakley wisdom glass

lurte på kva eit glas til oakli wisdom kostar.
eg veit at det er forskjellige prisa men sånn ca.

sorry før skrive feila:S
e ikkje i mitt perfekte hjørne i dag-..-

Det spørs litt hva slags glass du skal ha da. Wisdom-brille m/ H.I eller Iridium-glass koster totalt 1600 kr, bare glasset er verdt ca. 900-1000 kr. Hvis du derimot skal ha persimmon e.l koster det vel "bare" 500-600 kr.

Kjøpte Fire glassene i USA til 500 ca...
Kjøp på net fra statene det kan du spare på.

noken som er lyse og gode til kveldskøyring da?
dei eg ha no er ganske mørke. så eg vurderar eit nytt kjøp

Ja, gjør som indigo sa..kjøp i nettbutikk eller på ebay i USA...der klarer du som regel å overtale selgeren til å sende den som gave.

Hvis du kjøper fire og H.I Blue har du dekket det meste. Har selv H.I blue og de er supre i snøvær, mørket....you name it. Og fire er geniale i sterkt solskinn.

Ja, kjøp fra USA, nå er jo dollaren på 6kr ca, det er jo kjempelavt!!! Får crowbars med fire linse til 800 spenn, skal nevnes at jeg da kjenner folk i usa som bestiller rett fra oakley, så sender de i gave til meg, slik at jeg slipper toll...

det er vanskelig å kjøpe oakley fra usa pga oakley kjører en streng prispolitikk og butikkene ikke kan sende disse produktene ut av usa. Dette gjelder jo ikke ebay hvor en kjøper av privatpersoner, men da er jo ting stort sett brukt og du aner ikke om det er ekte. Jeg vet ikke hvordan det er med jetcarrier eller hva det heter.

Vil anbefale hi.fi yellow glassene til kveldskjøring. Lyser opp og gir gode kontraster.

^rett plass til rett tid..
jeg og

Ting er IKKE stort sett brukt på ebay som det skrives ovenfor. Hvis du tar et søk på oakley crowbar så finner du 90% NYE briller som annonseres av forhandlere.

Og forøvrig så er det LETT å handle oakley fra USA.

Hvilke glass er best til flatt lys?

High intesity yellow/blue. Persimmon er også bra, og billigst.

 
Annonse
Annonse
Annonse