ny turdress

hei, jeg er på jakt etter ny turdress. jeg har noen krav til denne og hvis noen vet nytting om forskjellige membraner og deres slitestyrke o.l. så hadde det vært fint også.

jakka jeg velger må ha ei hette som kan tilpasses i stor grad, store lommer som sitter høyt nok opp til at de ikke kommer i veien for et magebelte og selvfølgelig vanntett, (type gore-tex, dermizax, eVent o.l.) jakka må også tåle litt røff bruk og slitasje fra reimer, en stein eller 9 og ikke ta fyr ved den minste lille gnist. det samme gjelder for boksa og jeg tenker da spesielt på nede på leggen hvor det fort blir litt slitasje fra steghjern og stålkanter. at glidelåser og slikt tåler litt bruk trenegr jeg vel egentlig ikke å påpeke :P
jeg har sett på norrøna trollveggen som alternativer som kanskje oppfyller disse kravene. har noen noe erfaring med denne jakka og boksa eller liknende produkter?

se på norrøna sin trollhetta har en selv holder i all evighet

Hvorfor det da? Dersom dressen skal brukes hele året, også når det sludder og/eller regner, skjønner jeg poenget. Selv velger jeg derimot oftere og oftere Windstopper-materialer, fordi jeg synes det ventilerer mye bedre enn GTX o.l. Med GTX blir jeg rett og slett både klam og klissvåt når jeg er aktiv. Er heller påpasselig med å impregnere Windstopper'n.
Lykke til med "Det Vanskelige Valget"!

 
Annonse
Annonse
Annonse