north face nuptse jakke

Lurer på om noe har efaring med north face nuptse jakke. Er på utkik etter en dunjakke og denne er en av alternativene. Og hvordan er størrelsene?Har ikke mulighet til å komme meg til en butikk, noen som hvet råd???smile

www.backcountry.com anbefales. Kurant dollarkurs nå, så det er bare å shoppe. Kjøpte akkurat en soft-shell jakke fra north face fra backcountry.com - de var helt standard i størrelsene...

Ville gått for ei jakke som er noe lenger i ryggen og som har dunhette, det øker varmeeffekten betraktelig. Nuptse jakka er litt kort i ryggen, slik at det fort blir ei lita glippe som slipper inn kaldluft, og den hetta som er på den er bare tull. Når det er sagt, så har jeg hatt den jakka i to år nå, og det er ikke noe plagg jeg er så glad i.

Takk for gode råd. Har handlet mye på backcountry.com, er absolutt en av favorittene. Nå må jeg nok ta en ny vurdering i jakkevalget.

Hvordan TNF Nuptse jakkene er i teknisk bruk, vet jeg ikke. Men designmessig vet jeg ikke om noen dunjakke som er i nærheten av å være like stilig. (I den grad en puffy dunjakke er sexy, så er Nuptse-jakken det)

For øvrig HELT enig med deg, Kristiane, i at Backcountry.com er en knallbra nettbutikk.

smile

Har akkurat kjøpt meg en Marmot-dunjakke fra back-country.com, jakka var rikitignok på salg der, men den totale summen på jakka ferdig fortollet og levert på DØRA, kom allikevel på godt under halv pris av hva du måtte betalt over disk i en vanlig norsk butikk.

Backcountry.com er veldig enkel og informativ hva gjelder størrelser og vurderinger fra andre som har kjøpt samme produkt. Men utvalget er STORT!

Anbefales!

I denne light-kategorien dunjakke vil jeg anbefale RAB Neutrino Endurance. Trenger du litt mer fjær på kroppen er TNF Himalaya en knallbra jakke.

 
Annonse
Annonse
Annonse