kristne folkehøgskoler

bør man være kristen for å gå på kristen folkehøgskole? får imtrykk av at alle fh skoler med skilinjer er kristne.. er det noensom har noen å anbefale?

du trenger absolutt ikke være kristen.. kristne fhs har bedre og mer seriøst program enn frilynte fhs.. Nordfjord er best,masse bra fjell i nærheten-det er viktigst.. mye lærerrikt opplegg og kjempefin skole med mye utstyr og bra folk!!!

det suger å gå på kristen fhs. ikke får du drikke og herje + at det er andakt og drit hele tiden... flytt til alpene istedet. nesten like mye cash og mye gøyere..

jokke...

seriøst mann??? du drar ikke på kistenskole vist du ikker er kristen... myyyye prat om gud å slikt!!! ligg unna om du vil leve normalt!!!!!!!!!!!!

Kristen folkehøgskolel er helt flott det, selv om man ikke er kristen. Du må nok gjennom en del greier, men mye av det er valgfritt. Kjenner mange som har gått på kristen folkehøgskole, men som ikke er kristne og som har likt det kjempe godt. Er du derimot veldig i mot kristendommen så er det kanskje litt dumt å satse på en sånn skole.... Logisk nok...

Dritt i folkehøgskule. Dra til alpene istaden, der kan du herja og drikka så masse du orkar for omtrent samme prisen.
Mykje meir pudder, minst dobbelt så mange skidagar i alpene enn på fhs.Garantert!

ser for meg diskusjonen i de tusen hjem, når poden på 18 år, forsøker å forklare hvorfor det er bedre å rangle rundt drita full i alpene, mange hundre mil fra hjemme, fremfor sunt norsk bondevett blant vokse personer, ikke så alt for langt hjemmefra, på en kristen folkehøyskole..

men for all del, var det opp til meg ville jeg dratt til alpene.. smile

Gikk et år på kristen folkehøyskole, og selv om jeg ikke finnes kristen hadde jeg et helt supert år, blant annet med tur til chamonix. Har vel sjelden festa så mye som vi gjorde på folkehøyskolen, med litt kreativitet er det ingen problem! Frilynt skole er kanskje best hvis man ikke er kristen, det er jeg enig i, men man bør ikke avskrive de kristne skolene helt for det... Et godt tips; ha med deg mp3-spiller på morgensamlingene smile

Jesus loves me,
this I know
cause he gave me
POWDER SNOW!!!

crazy ass!!!

virker som det bare blir kræsj mellom kristendom og skikjøring altså, eller hva sier dere? ok med kristne i skimiljøet?

Til foreldrene dine seier du; "eg vil stå på ski, til helvete med folkehøgskule. Dessuten er det mange som driv med dop på fhs."
Da blir du sendt med første fly til Geneve.
--
Kristne i skimiljøet går som regel bra. Men kristne drar som regel ikkje på, verken på ski eller på afterski.

her blir for dumt!
Nok en diskusjon på forumet som tar "helt av"... Gå å lek i trafikken unger!!!
selfølgelig kjører kristne ungdommer på ski, hvorfor skulle de ikke det??
Orker ikke skrive mer, da det sikkert ikke hjelper å skrive ett høvelig seriøst innlegg her...
ihvertfall, søk på den skolen du føler for, kristen eller ikke, det er mitt tips...

gikk på kristen fhs i sjor og var drit nervøs når jeg begynnte for jeg er ikke kristen en plass.hadde tenkt meg til alpene men fikk ikke fritakfra 1.gangs tjeneste uten skole plass.men er man hekta på ski så klarer man vel litt jesus preik også.desuten finnes det jo mp3spillere.angrer ikke et sek på valget mitt nå.har fått masse ski kompiser rund om i landet og har alltid noen å stå med.lite jesus opplegg som ikke var frivillig.har hat ca 100skidager i løpet av sesoneg min og mangler 2 måneder på en 12mnd sesong.
har også lært mye om skred ol og sitter igjen med vanvittig mye erfaringer som jeg ikke tror jeg hadde fått på et år i alpene.
kristen fhs er rått. bare gi litt beng og ta alt de sier med en pose salt.

er noe av de latterligste utsagnene jeg har hørt noen gang. Du kan ikke være særlig oppegående! Det har ingenting å si om en e kristen eller ikke hvor mye en drar på påski!!Jeg gikk på rødde fhs i fjor på freestyle freeride linja i fjor, og det var heilt konge!! Sto på ski nermere hundre dager. De fleste var ikke kristne men hadde det dritbra for det!!

hva er galt med å være kristen å stå på ski? det var jo gud som skapte menneskene og snøen. han syntes det er bare kult at vi kan bruke snøen til noe vi syntes er gøy. han vil bare det beste for oss fordi han elsker oss så utrolig mye.. jeg tror jesus syntes det er kult når du får det til på hoppetsmile

Eg veit at det er kristne folk som kjører ræva av meg og alle andre som liker å stå på ski. Men dette gjeld ikkje fleirtalet av dei som vandrar på den smale sti.
Når eg seier at kristne ikkje drar på på-ski så er det min erfaring. Dei fleste kristne skikjørarar er reserverte når det kjem store dropp eller når farten blir svært stor.
Kristne skal alltid være så jævla ansvarlige å tenke på konsekvenser, og liker derfor ikkje å ta sjangser som ein ikkje bør ta. Og i det er vel det å-dra på handler om..
Kor ofte ser du ein kristen råkjøre med bil?

Hans: Du har faktisk et veldig godt poeng der. Faktisk når jeg tenker meg om er alle som jeg kjenner som kan stå fram med hånden på hjertet og si at de er personlig kristne noen "pyser"... Dette er ikke noe drittslenging om kristendom eller kristne folk,for de kan være sinnsykt hyggelige dersom du snakker med de på rette måten! Men de er altid de som først trekker seg dersom det gjelder å skyte opp en rakett,kjøre for fort eller å droppe ned en klippe. Hvorfor??? Jo,fordi kristne er "veloppdratte typer som altid har ordet KOnsekvens i bakhodet.....sitter d litt på spissen men nesten alle + folk er sånn

Takk til endi.
Han (?) har eit viktig poeng. Kristne = greie folk
Eg er på ingen måte ute etter å ta kristne. Kristne er oftest kjempegreie folk å ha med å gjera. Det er vel ein av grunnane til at så mange trivest på kristne folkehøgskuler. Det er alltid positive folk i nærheten..

treng ikkje vera kristen for å skjønne at det er trafikkfarlig å kjøre i 200 km/t på norske veier... Er det helt vanlig det eller at en aldri skal tenke på konsekvensane av handlingane sine?? Skjønner jo det at du MÅ gutse, drite i alt og kjøre på når du ska få te noe, men det virka som det var en generell holdning (?) DET er skummelt...

Hans: Du har noen skrudde meninger som ikke hører hjemme her! Du har rett og slett ikke peiling på hva du prater om!

 
Annonse
Annonse
Annonse