kjøre fra Oslo til Røldal?

Jeg har lyst å kjøre til Røldal på helga og kommer tilbak søndag eller mandag. Er det noen som skal kjøre og har plasser for en eller to mennesker? Jeg skal hjelpe med penger.

Hvis du ikke får haik kan du jo alltids ta Haukeliekspressen...
Går f.eks en fra Oslo 14.30 på Fredag,
og en fra Røldal 16.05 på Søndag

Snakkes i Røldal i helga! smile

Jo det er dyrt å reise med bussen. Det er billigere å reiser med noen som allredere kjøre dit, og det er alltid greit å treffe nye ski mennesker. Så hvis noen ønsker å hjelpe meg, skal deg blir å så snill.

Det er plass i bil fra Stavanger hvis noen trenger... opp fredag, hjem søndag.

Drit i å ta turen, det er altfor mange med østlands-, bergens- og stavangerdialekt i Røldal allerede. Vi trenger ikke flere kvasikulasser!

Du er den første Røldøl jeg har sett som skriver bokmål. Hvem er du?

Den sokalla lokalen e nok berre eindå ein i rekkjo tå sokalla "wannabees", som e i røldal i helgene, og trur at det e det som ska te for å bli ein ekta røldal-local.

Saken e nemlig den at det e svært få røldal-local i trekket, tru det eller ei

Jeg er helge Røldøl og PROUD OF IT BABY!!!!!!!!!!!!!

Pelle, er det ikke på tide å komme seg ned fra Hovden og tilbake til Røldal?

Uansett, ta me snorkel. Snart ein meter pudder.

Reiser opp fra regnfylte Siddisland i morgen, håper på mest mulig sno til Laurdagen! smile.. må vel "modde" snorkelen min pga for mye snø? smile

hvor lang tid tar det å kjøre fra stavanger til røldal?

Kjører du bil opp tar det ca 3-4timer. Men reiser du en fredag ettermiddag kan det ta litt mer tid grunnet kø på ferjekaiene. Kjør innersiden via Suldal vist du kjører alene, kjører du full bil tar du ytersiden via Arsvågen. (betaler kun for bil på ferja her, mot bil og hver person på tau ferja). Tidsmessig skal det være nokså likt.

God Tur.

Hvor lang tid bruker en på kjøre?
Hvordan kjører man?
Må en over flere fjelloverganger som kan være stengt?

Kjør til Drammen, følg E134 mot Kongsberg og Haukeli, og "vips" så er du fremme... Rekorden er rett over 2t 30 m, men regn 4-4,5t, så trenger du ikke stresse. Er du i rally-humør, ta av inn Åmotsdal ved Nutheim, kjør siden til Øyfjell, Hylland og Åmot. På denne måten sparer du et par mil. Vi kaller den veien "spyveien"...

Spyveien var glatt som fy forrige helg. Tror ikke man spare så mye tid på den hvis man ikke kjenner veien. Men som sagt; er man i rally humør.. Uansett, så er det lurt å fylle spylervesketanken full før man drar og ha med litt ekstra i bagga. Disse E-134 menneskene er fryktelig glade i salt.

Kan du forklare meg hvordan du klarer Oslo- Røldal på 2,5 timer??? Snittfarten er ca 130 kmh

Du kjentmann. Du er kanskje ikke så kjent? Hvis du har gjennomsnittsfart på 130 og bruker 2,5 timer betyr det at du kjører 325 km. Faktum er at Oslo - Røldal ikke er stort mer enn 285 km. For å klare det på 2,5 timer må du da ha gjennomsnittsfart på 114 km/t. Dette bør la seg gjøre med tanke på hvor gode veiene er over Haukeli og Oslo - Drammen. Det er ingen som sier at det kjøres lovlydig på 2,5 timer

det no øve tredve mil te oslo, temligt nøyaktig 320 km sidan me so kjører andre veien oftast heve ein bar med Go-Go i navnet som mål. kjeme de frå oslo lønnar det seg å ta av te Darbu, og seinare te Skollenborg. Nokre få kilometer kortare men langt betre for høge hastighetar enn veien gjennom Kongsberg.

har dere noen tips om overnattingsmuligheter som er bra?

Skulle gjerne sett den som klarer å holde en snittfart på 114km/t fra Oslo til Røldal... Har noen forsøkt å holde 100 gjennom drammen?? Edet er greit at oslo- drammen og haukeli er fine veier, men det er ikke så lenge du kjorer på de veiene i forhpld til resten!! Og det er fint om det går å holde 160 i snitt i max 1t, men det taper du i de partiene det går seint, noe som sikkert vil vare i 1-1.5t, som igjen vil si at du må ha en topphastighet på rundt 250 på de stedene du virkelig kan kjøre fort..... Umulig??? Vel, som sagt så skulle jeg like å se den som presterer ett snitt på 114km/t......

 
Annonse
Annonse
Annonse