keeg-invasjon?

Det er en ting jeg frykter verre enn verst her på jorda... Nemlig ordet "keeg" og dets omfang. Når jeg nylig så det ordet (og ikke med negativ omtale) under innlegget "Canada Goose" kjente jeg et lite stikk i hjertet... friflyt.no skulle jo være en av mine fristeder for alt som har med "keege" folk å gjøre. Omgås nok av dem ellers i hverdagen! Vel, innser nå at de keege finnes overalt... Unntatt et sted; www.board-unity.org neste!

?

Det er et snobbete ord for kjekk/kul eller hva du vil... Det er geek baklengs, noe som er litt lamer...

hvordan uttales det?

"keg"

...f, jeg har blitt gammel.

Det går an å være keg selv om du er gammel...

"kiig" og "Kigt"

Hehe det trodde jeg og i starten, alle mobba meg
skikkelig.. IKKE bruk det ordet! det uttales keg og
kegt, og staves keeg og keegt. Hvertfall ikke bruk
keegt, det er det verste ordet av dem alle!!

Høres ut som noen jævla små fjortiser. En Keg er en øltønne som vist på Amerikanske Collegefilmer. Kiiiiiiiiig eller andre forsøkt innførte svenske sleng uord kan ta lang fart og kjøre hodet langt opp der det er veldig trangt, brunt og fult av hår... Hvis det er så hipt og spennede med nye ord kan dere prøve disse.

Sdren

Srekcufahtom

Sreknaw

Wankers er vel et totalt utdatert skjellsord da det å runke så spruten står nå er akseptert atferd også blant britiske hooligans. Uttrykket oppsto jo på britiske forballtribuner som en hedersbetegnelse på de dommerne som var spesielt rause mot bortelaget. "U bloody basssstd, bloody wankr!"

Good on ya... (med et lite snev av sarkastisk ironi). Det er få skjelsord i det engelske språket som har blitt påfunnet i din levetid. Å påberope seg til ekspert på engelske banneord er vel litt drøyt. Hopp av kjepphesten og adresser det som er problemet her. En gjeng mennesker som føler tilhørighet og fellesskap rundt et ord som "keg" bør egentlig komme fra en amerikansk ungdomsfilm, ellers blir dette noe søkt. De fleste ord i det engelske språket er jeg med på men når jeg slo opp Keeg på www.dictionary.com kom det ingen ting. På oppslaget Keg kom øltønne.

Da er spørsmålet til alle menneskene som er så keege. Hvorfor gå rundt å snakke "liksom engelsk" nonsensical bullshit ???

er det ikke bedre å bruke ord som gir mening?

Kevin Keegan! Sier ikke mer... den største drukkenbolten i engelsk football etter G. Best

dere er bare så jævlig misunlige fordi dere ikke klarer å finne på noen bedre ord selv!!
dere er noen forbanna u keege bønder!! soss er fett og den jævla bonde grammatikken deres er ut aigth!

d er ikke "keg" men keeg aigth? skjønner ikke at dette skal være så vanskelig??? bønder!!

Er ikke bonde selv, men har ikke så mye imot de... Du er jo bare så kul siden du bor på et snobbe sted, din arrogante klyse!!! keg betyr øltønne bare se på american pie hvis du ikke tror det...

nå står det ikke keg da din sopp det står keeg d er to helt forskjellige ting og utales forskjeøllig! tulling! er stolt av å være den "klysete" snobben du sier jeg er!

Liten skrivefeil der ja... Det uttales helt likt da din apeloff! det uttales ikke keeeeeg... Som nevnt over uttales det keg... Rett fram, og ikke noe trykk på e`en... Det er ikke akkurat noe veldig oppfinsomt ord som du skal ha det til heller... Det er geek baklengs, her på vestkanten er vi sååå kule som sier keeg... hahaha

torjus k er så jævlii tøff ass.. ..TAPER..

Yo yo yo mothafu¤#%er. Like tøff som Vanilla Ice ???

Vi som ikke er så Keege lurer selvsagt på hvordan vi kan bli det??

hva betyr ordet bruker??

hvor er det fra??

og hva betyr det???

Er selv fra Bærum og bor på Frogner, så noe utpreget Vestkant greie er det vel ikke...

.... ordet du bruker ?? ...

 
Annonse
Annonse
Annonse