journal og turbo-spørsmål...

Journal: ser at denne er laget av både poor boys og 3theory... vil det si at om man kjøper f.eks journal og reasons, vil man se mange av de samme klippa i reasons som man ser i journal? eller omvendt...

Turbo. har prøvd å spørre om det før, men fikk ikke svar: synspunkt/beskrivelse av turbo?
jeg har mange av Level 1 sine filmer, men jeg synes f.eks at realtime, jo for all del, det var en kjempefilm, men jeg syns nivået ikke var allverdens...
Level 1 lager gromme filmer, for all del, men tatt i sammenligning med matchstick og poor boys o.l. kunne nivået på kjøringa vært litt drøyere.... realtime var treiga litt...den kunne vært 10 min kortere egentlig, for hvo mange ganger er det morsomt å se en cork 7 på et bc hopp?
for det får man sett litt vel mange ganger...
når det gjelder street rails, så er nivået der, veldig bra, syns nå jeg...

MEN, åssen Er/Var turbo?
kort fortalt...

-Findus-

Turbo er bra!
Ja er enig, realtime er litt små treg til tider... Level 1 liker ikke fast spin når det gjelder hopp, derfor de heller satser syk stil enn fast tror jeg, eller om jeg har forstått interjuvene (skrive feil!!) riktig. men i turbo får vi faktisk se sw 14 av henrik harlaut bla.
sikkert mangesom er uenige, men jeg syntes turbo faktisk er litt bedre enn realtime.

om PBP, har ikke peiling. Har bare reasons, digg film, mange folk... har ikke sett journal så vet ikke om klippene blir det samme. Men på teaser så virker det som om det er mange andre klipp... Er journal samme året som reasons? trodde den var overifjorsurprised men er ikke sikker i det hele tatt!

det kan godt hende at journal er fra i fjord faktisk...
hørte noe snakk am at 3theory gikk ut og at det bare skulle hete poor boys prod. videre, så det kan nok stemme...har jeg rett forresten?

takk for bra beskrivelse av turbo dawink
fikk danna et bilde i hue åssen den kan være sånn ca, men den må nok sees, hvertfall ei gang i tidawink

Tror Journal er en egen film laget med kjørere fra Theory-3 og kanskje filmet av poorboyz.

 
Annonse
Annonse
Annonse