irritert på telemarkkjørere

forbanna er jeg! streite-stramkledde-fantasiløse-homokjørere med den supermongo innstillingen #jeg er er ikke en hoppetype, bare liker å cruise litt#..? hva faen, dere mangler guts og tak. bare et fåtall drapå gutter med løshæl (grønnvold, håland, næss osv) som sanker min respekt, resten av dere kan brenne langt og lenge. og de av dere som stiller med stor baktupp kan i hvertfall brenne, dere kan jo ikke en dritt! faen heller, er oppgitt. alt for mange telekjørere, og forumet her er stappfullt dere.

kanskje forumet mangler brettgutter og jibbere fordi dere mangler hjerne? hvilket fører til at dere ikke er i stand til å diskutere..

da e da me kalla sånne so deg.....
Du veit ingenting om telemark...telemark er skikkeli norskt og VIST FAEN DRAR ME PAO!!!! Du står nok på brett, da kan eg høyra med ein gong...Brett køyrara e so føbanna tøffe i tryne og skikkeli "kule"
det er tydlivis det einaste so e viktigt fø dekan...teliser er EKTE NORSKE VIKINGER som har skjønt at poenget med livet er ikkje å rotere flest mulig grader på bigjumpen , men å nyte det!!!
Hyv deg på gjelet dar du høyra heima me soparfjøle di!!!!!Snowboardere er skikkeli slappe!!!!

Dåkker sku ha hadd pryl heile gjengen! Æ står telemark og har masse kompisa som står slalom og brett. Synes alle flinke folk i bakken e kul uansett ka dem kjøre! Dåkker jævla Norrøna-kledde folk, drit i å snakk om at alle telisa e som dåkker, dåkker kan brenne! Æ står telemark i saggebokse og snowboardjakke! Dåkker e stugg! Bruke den gamle norrøna-uniformen kun når værgudan e bøs og æ står i fare førr å gå heile dagen pessblaut på skolen.

Morten morrapuler...jeg elsker deg!!

De bleikfeite telisene er en gjeng med høner!!! Telemark er den sporten alle begynner med når de innser at..."faen..jeg tør ikke å prøve rodeo 7. Kanskje jeg slår meg!" De spiller alt for mye på det at å cruise er det beste. Det er bare for at de ikke tør. Å cruise er digg...men ærlig talt. Når får man det største adrenalin kicket!!?? Hadde en telis fått ønske sitt oppfylt ville det selvfølgelig vært å fly gjennom luften ut av en mongis-stor kicker å sette en flatspin så nikkersen jubler tjo hei og jentene drar frem munnspillet.

jeg må få tilføye at det finnes noen vartigbartige telemarkiser...old school gutta lager kvalme....

hører du hva gutta sier her eller? forbanna norrønnadress-kledde-cruise-faen. det var et innlegg her for noen mnd siden hvor det ble snakket om aldersbestemmelser i parken, og for å forsterke det ilderen ziggy sier, så er telishomoene de som tar et stort tygg i det sure eplet og innser at de ikke makter hva en park har å by på, de er for gamle i hodet.. så en park bør være stengt for telemarknisser, for dere kan jo ikke en dritt uansett!

de usaklige diskusjonene her på forumet er akkurat som duracell-kaninene. de bare fortsetter og fortsetter og fortsetter. står selv brett, men hater ikke alpint og telemarkkjørere for det. voks opp!

Må si jeg ikke helt skjønner problemet...
Trenger du virkelig så mye plass Morten, har du enten en ganske stor egotripp på gang, eller så mangler du rett og slett kontroll..
Har selv kjørt brett i 6 sesonger, men byttet så til telis.. Har også skaffet meg et par twins, så nå er det to par plank og ikke plate som gjelder lengre..
Også sier du at folk på telis ikke drar på??? Ta deg et kurs, sier nå jeg...
Mulig det er fett og dra en 1080RodeoGangstaTwist McFlip på brett, men på et brett sitter begge beina planta i plata.. Den luksusen har man ikke på telis, noe som gjør at du bør bøye deg i støvet hver gang du ser noen på telis i parken...
Fortsatt god jul

Det blir for dumt at hver enkelt bare gjør det man har lyst til, og koser seg på ski og brett.. Sånn kan vi jo ikke holde på..

enig med myrkdøl. Du må være en av de super kule brett folka. makan til suttring

Feil å slå alle teliser som norøna horer og feil å si at telis kjørere er dem som ikke tør å dra på.. Ofte du ser telis gutta dra rodeo og misty. personlig kjører jeg ofte med min baggy westbeach bukse og stor dun jakke og veklser gjevnt mellom telis og alpin twins. Jeg kan dra på bra på hopp, men kan like gjerne cruise en hel dag også. Jeg har brett venner som jeg har ski venner, det er ikke KRIG lengere, når skal folk skjønne det? Virker som dem fra vestlandet ikke har fått det helt med seg smile Ellers en fortsatt go jul alle sammen and ride on surprised)

Helt enig med Morten Mårrapuler!!!!!!!

oki,.. da e det son at vi dømme folk før ka dem har på sæ?
Norrøna = dårlig cruiser?
FAAN, kem faan som bryr sæ om kem som har på sæ ka?
Alpinanlegget er til for alle! Og en tankegang som "Brettkjørere eier parken".... hehe,.. syns æ blir latterlig!

Litt sinte nå rundt jul? God Jul til dokk i Myrkdal.

HEHE, blir berre so provosert av detta innlegget...marit og åse? kjenne dai du ja..hehe! god jul til dg og!

myrkdøl jeg elsker deg!!! jeg er så enig som det bare går an å bli. Hva tjener samfunnet mest? 1. Brettfolk og jibbere som røyker hasj(unntak:folk på toppnivå), som sitter(som oftest på rævva ja), og tror at om de henger der i de store klærne sine og tar en 360 iblant.
2. Telemarkkjørere som kler seg ordentlig, som oftest mer flittige, klatrer opp på fjell og dundrer ned igjen.
Jeg setter nok ting litt på spissen her, men min oppfatning er at det litt for ofte er sånn. Jeg ønsker ingen krig, men ærlig talt, få av dere sæggebuksene og få dere et liv. Ride on folks!!

leste over her : "det er ofte jeg ser telisfolk i rodeoer og mistyer". (??????????????). er du morsom eller. Har ikke sett det så lenge jeg har levd jeg. så en ta 360 en gang da. VILLT!!!!.........?

Sondre Norheim drev med telemark.. De fleste idag driver med løshel. Noe som er utviklet av amerikanerne..

bra triks du kom med der scratch, "1080RodeoGangstaTwistMcFlip"....vittig. det er stilen fra start til slutt jeg gremmes over ved telisgutta (jentene kan være i fred, de er søte). er mye på fylla med både brett, twin, og telis gutter. det som ofte blir konklusjonen er at dere er telis-streite-homo kjørere, og dere er det i fylla og ellers også. faen, få dere litt faenskap i kroppen, drit i å fikse sveisen, sitte rett og "oppføre seg" når det er "lekre damer" tilstedet, dere promper altfor lite, er drit seriøse og faenmeg er det mange av dere her på forumet. og myrkdøl, dere kan i hvertfall brenne, er akkurat sånne dølung-innavl-bonde-folk som dere jeg snakker om! men scratch, GangstaMcFlip skal blismile

helvete så mye drit jeg har sett blitt diskutert på forumet her..men dette tar kaka...han som starta diskusjonen burde blitt utestengt..gå fisk en fisk!!ubrukeli diskusjon

 
Annonse
Annonse
Annonse