ide om hvilket kamera jeg bør vurdere??

jeg vurderer å kjøpe meg et kamra. som skal brukes til å ta bilder i park me. noen sim har noen tips? ikke mer enn 3 til 4 tusen.

Kjøp et kamera som tar nok bilder i sekundet(helst mer enn 5), og tåler litt tøff behandling. Speilrefleks er ofte en fordel. Kikk på foreksempel foto.no etter brukte kamera. Må kameraet være digitalt?

takk tak
må ikke vere det men er en fordl om det er digitalt.

Hva med Nikon D40 eller hva det heter, digitalt speilrefleks til 3.990,-

mh_

Nikon D40 er nå enda billiere http://www.prisguide.no/product.php?product_id=56799 den billigste med linse blir best-buy til 3499 med 18-55 mm linse.. til samme pris hos Japan Photo og..

Merk at de to første på linken er kun Kamerahus.

Jeg har selv nettopp kjøpt speilrefleks etter mye frem og tilbake, og vurderinger mellom kompakt, ultrazoom og SLR. Var ikke sikker på om jeg kom til å gidde drasse rundt på et "stort" SLR osv.
Konklusjonen er i alle fall tindrende klar, kjøp SLR om du kan!

høres bra ut får skjekke litt rundt etter priser. grin

For de som følger litt med så har Japan photo hatt et knalltilbud på Canon 30D en stund nå. 3999,- for huset, slik at det kommer inn i budsjettet til opprinnelig poster. Linse kommer da i tillegg, men ved å gå for en 18-55 så blir ikke det så veldig mye mer. 30D tar 5 fps maks, og bør tåle en del.
Gikk selv for dette tilbudet, og er spent på hva det vil resultere i av bilder.

 
Annonse
Annonse
Annonse