hvorfor er sweet hjelmer dyre?

Har tenkt å kjøpe meg en hjelm.
Har sett på rooster fra sweet og en cebe freestyle.
Hvorfor koster sweet hjelmen over dobbelt så mye som hjelmen fra cebe?
Er den mye bedre?
Hvordan er vekten?

og valgte Cebe sin. Syntes ikke Sweet satt noe godt på hodet, mens passformen til Cebe var veldig bra. Kjørte med den i hele fjor og den er varm nok i -15 grader. Grunnen til at Sweet er såpass mye dyrere er vel at carbon koster noen kroner og muligens har de mindre produksjonsvolum enn Cebe og andre fra kontinentet.

Enkelt og greit på grunn av at det er inn. Alle te kule må ha det dyreste vet du. Det har markedsføringsekspertene også funnet ut. Jeg bruker Cebe. Funker perfekt for meg.

de er jo ikke dyre fordi det er inn! er du dum! de er jo laget i carbon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

er jo helt fantastisk å ha på hodet. Verdt å betale masse for. Venter imidlertid med å kjøpe til logoen glinser i ren titan...

Carbonen er grunnen. Sweet bruker en vanskelig måte å lage hjelmene på, både råmateriale og prosessen er ganske dyr.. Som resultat av dette får du en av markedets tryggeste hjelmer, som et lite pluss får du bra design, lav vekt og liten størrelse.. passformen passer ikke absolutt alle, men du betaler for det du får!

Det er fordi Sweet er dobbelt så bra. Den er lett og sterk, og du slipper å se ut som en astronaut. Du kan ikke direkte sammenligne prisen på en plastbolle og en carbonhjelm.

Men du trenger vel strengt talt ikkje meir enn en plast bolle

Men du trenger vel strengt talt ikkje meir enn en plast bolle

jeg fikk tak i en "billig" rooster på nettauksjon og er veeeldig fornøyd med den, den har funka fint til snowboard, ski, elvekajakk, paragliding, tryning i fylla og det meste annet som er moro. også er den jo norsk!!

Men i tillegg; det finnes det jo ski til under 3000,- tom. inkl. bindinger. Og hva med slalåm sko, de kan man jo også få jævlig billig. For ikke å snakke om klær, her er det MYE penger å spare...

//løp og kjøp!

er sweet hjelmen sikere/beskytter den bedre enn andre hjelmer?

Sweet hjelmene beskytter neppe noe bedre enn andre hjelper (karbon er vel også mere følsomt for skader). Men den er lett, har lite volum og så kan størrelsen justeres (kjekt hvis det er skitkaldt og en lue må under). Den er dyr, og det er bare deg selv som bestemmer om den er verdt penga.. Jeg er storfornøyd med min.

 
Annonse
Annonse
Annonse