hvordan finne overnatting i franske alper?

Vi er to venninner som har kjøpt en superbillig flybillett til Grenoble i mars og lurer nå på hvordan vi bør gå fram for å finne overnatting. vi har ikke bestemt hvor vi skal. noen nett-tips? kontakter?

på de enkelte stedene har som regel god oversikt og er meget behjelplige med direkte booking eller adresser og telefonnr.

Ikke forvent for mye luksus og gå heller opp litt i pris om du/dere ikke ønsker å bo i et kott.

Ellers kan det være lurt å planlegge avreise etter/utenom fridager/ferie i Europa. Da stiger prisene + mengden folk i bakken. Sjekk ut hjemmesidene til de ulike skistedene. Skifrance.fr har oversikt over stedene med linker videre.

God tur

jeg dro i januar uten å booke fra Norge. Trikset er å bare reise, så hører du med turistinfoen der du skal. Men ellers går ryktene om at Jean Jak (eller noe lignende) i hotellet ved skiheisen i Briancon er billig... men trikset er å kaste seg i det.

Har dere leiebil? det er litt dyrt dersom dere er under 25, men absolutt verdt det. Da kand ere kruze rundt i MANGE skiannlegg...

Hvor lenge tenkte dere aa bli da??
I ferieukene maa dere regne med ca. 6000-7000 i uken for et 2-manns rom. Men det kommer sikkert an paa hvor dere skal og. Kanskje lurt aa bestemme seg for hvor dere skal, saa kan dere konse paa aa finne bosted der. Er i Val d"Isere for sesongen, og er meget fornöyd med bakkene her.
Lykke til

finnes billige steder f.eks i chamonix. Et sted som er veldig sentrumsnært er "Le Vagabond" der er det billig men ofte fullt i vintersesongen. Men hallo, sikkert mulig forde.

 
Annonse
Annonse
Annonse